SEAT Ibiza: ετοιμοπαράδοτο με σούπερ τιμή από 15.990 €

Το SEAT Ibiza είναι ένα πολύ ευρύχωρο, νεανικό και καλά εξοπλισμένο σουπερμίνι που στρέφει το ενδιαφέρον πάνω του με την εξαιρετικά ελκυστική του τιμή.

SEAT Ibiza: ετοιμοπαράδοτο με σούπερ τιμή από 15.990 €

Το SEAT Ibiza είναι ένα πολύ ευρύχωρο, νεανικό και καλά εξοπλισμένο σουπερμίνι που στρέφει το ενδιαφέρον πάνω του με την εξαιρετικά ελκυστική του τιμή.

Τα τελευταία τρία χρόνια οι τιμές των νέων αυτοκινήτων έχουν αυξηθεί σημαντικά. Η SEAT πάει κόντρα σε αυτή την τάση και προσφέρει το Ibiza σε πολύ ελκυστική τιμή, από μόλις 15.990 ευρώ!

Θα περίμενε κανείς πως με τόσο χαμηλή τιμή – χαμηλότερη ακόμη και από αυτοκίνητα της μικρότερης κατηγορίας – συνοδεύεται από συμβιβασμούς στον εξοπλισμό του ισπανικού σουπερμίνι. Κι όμως, ο βασικός εξοπλισμός του Ibiza, το οποίο φέτος γιορτάζει τα 40 χρόνια ιστορίας του, περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, όπως συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος (Front Assist), προειδοποίησης κόπωσης οδηγού και διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Assist), κλιματισμό, digital cockpit 8’’, καθώς και SEAT Media System με οθόνη αφής 8,25’’ και υπηρεσίες SEAT Connect, οι οποίες μεταξύ άλλων προσφέρουν απομακρυσμένο έλεγχο του οχήματος μέσω του smartphone.

Προαιρετικά διαθέσιμη είναι η μεγαλύτερη οθόνη αφής 9,2’’ με σύστημα πλοήγησης και ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25’’, αλλά και χαρακτηριστικά πολυτέλειας όπως η πανοραμική ηλιοροφή, το ηχοσύστημα BEATS Audio 300W, η επένδυση καθισμάτων σε απομίμηση alcantara και τα φωτιζόμενα περιγράμματα των αεραγωγών του ταμπλό.

Το Ibiza διακρίνεται φυσικά και για τον νεανικό, δυναμικό σχεδιασμό του. Οι αιχμηρές γραμμές, τα φώτα LED (στάνταρ) και οι ζάντες αλουμινίου έως 18’’ προσδίδουν ένα ακόμη πιο τολμηρό στυλ στο σουπερμίνι της SEAT.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα στο εσωτερικό, το οποίο προσφέρει επίσης εντυπωσιακή ευρυχωρία για τα δεδομένα της κατηγορίας. Με αρκετό χώρο για έως και 5 επιβάτες και πορτμπαγκάζ 355 λίτρων, το Ibiza μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμη και μιας μικρής οικογένειας!

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του ισπανικού μοντέλου είναι η ευρεία γκάμα αποδοτικών κινητήρων βενζίνης και φυσικού αερίου (CNG). Ο 1.000άρης βενζινοκινητήρας των 80 ίππων προσφέρει άνεση και οικονομία στην αστική καθημερινότητα, ενώ ο 1.0 TSI σε εκδόσεις των 95 και 110 ίππων αναβαθμίζει τις επιδόσεις διατηρώντας χαμηλά την κατανάλωση καυσίμου.

Εξαιρετικές επιταχύνσεις που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του Ibiza προσφέρει ο 1.5 TSI με τους 150 ίππους, ο οποίος συδυάζεται στάνταρ με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG που εξασφαλίζει περισσότερη άνεση στην οδήγηση αλλά και τη δυνατότητα χειροκίνητων αλλαγών για πιο δυναμική οδήγηση. Το DSG προσφέρεται προαιρετικά και στον 1.0 TSI.

Το SEAT Ibiza δεν αποτελεί απλώς μια συμφέρουσα αγορά. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο με δυναμικό χαρακτήρα, μεγάλους χώρους ακόμη και για μια οικογένεια, υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, πλούσιο εξοπλισμό και ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες. Και όλα αυτά, σε ασυναγώνιστες τιμές που ξεκινούν από 15.990 €.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!