Γέφυρα «Ρίο – Αντίρριο»: Έκπτωση 5 € στα διόδια για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ο πομποδέκτης Green E-pass μειώνει τα διόδια για τα αμιγώς ηλεκτρικά επιβατικά οχήματα σε 9,7 € ανά διέλευση.

EUROKINISSI

Γέφυρα «Ρίο – Αντίρριο»: Έκπτωση 5 € στα διόδια για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ο πομποδέκτης Green E-pass μειώνει τα διόδια για τα αμιγώς ηλεκτρικά επιβατικά οχήματα σε 9,7 € ανά διέλευση.

Η Γέφυρα Α.Ε. μπαίνει στο κλαμπ των εταιριών που στηρίζουν την προώθηση της ηλεκτροκίνησης δημιουργώντας το Green E-pass, ένα νέο εκπτωτικό προϊόν σε μορφή πομποδέκτη αποκλειστικά για τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα που ανήκουν στην κατηγορία 2 (επιβατικά ΙΧ).

Το Green E-pass είναι διαθέσιμο από την 1η Φεβρουαρίου και για ολόκληρο το 2024, με αφορμή την 20η επέτειο λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου (Χαρίλαος Τρικούπης) και παρέχει σταθερή έκπτωση 5 € σε όλες τις διελεύσεις, με το κόστος να διαμορφώνεται στα 9,70 € ανά διέλευση.

Η ηλεκτρονική διαχείριση του συνδρομητικού λογαριασμού για το Green E-pass γίνεται μέσα από την online υπηρεσία ή την mobile εφαρμογή MyGefyra.

Green E-pass: Προϋποθέσεις εγγραφής και χρήσης

  • Για την εγγραφή στο συγκεκριμένο εκπτωτικό προϊόν απαιτείται η επίδειξη της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος, από την οποία θα διασταυρώνεται ότι πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, όπως ορίζεται από το Άρθρο 2 Ν. 4710/2020.
  • Ο πομποδέκτης Green E-pass θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από το όχημα, του οποίου η άδεια κυκλοφορίας έχει δοθεί κατά την εγγραφή. Σε περίπτωση χρήσης από διαφορετικό όχημα, δεν υφίσταται η έκπτωση.
  • Η διαχείριση του συνδρομητικού λογαριασμού γίνεται αποκλειστικά μέσω της online υπηρεσίας ή του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών. Η φόρτιση σε επανδρωμένη λωρίδα δεν είναι εφικτή.
  • Για την απόκτηση του πομποδέκτη θα καταβάλλεται εγγύηση η οποία θα επιστρέφεται στον συνδρομητή κατά το κλείσιμο του λογαριασμού.

Για να δείτε όλους τους όρους χρήσης του προγράμματος, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!