Το MG HS σε νέα χαμηλότερη τιμή από 24.750 €

Το C-SUV της MG προσφέρεται με μειωμένη τιμή, 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 7 χρόνια οδική βοήθεια και 7 χρόνια δωρεάν έλεγχο οχήματος.

Το MG HS σε νέα χαμηλότερη τιμή από 24.750 €

Το C-SUV της MG προσφέρεται με μειωμένη τιμή, 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 7 χρόνια οδική βοήθεια και 7 χρόνια δωρεάν έλεγχο οχήματος.

Η ελληνική εισαγωγική εταιρία της MG Motor ανακοίνωσε νέες μειωμένες τιμές για το CSUV της. Το MG HS είναι πλέον διαθέσιμο από 24.750 € (αντί για 27.900 € που ίσχυε πρωτύτερα) και χαρακτηρίζεται από εξαιρετικό value for money χάρη και στο πρόγραμμα Triple 7 που περιλαμβάνει:

  • 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης (ή 150.000 χλμ.),
  • 7 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια,
  • 7 χρόνια δωρεάν έλεγχο οχήματος.

Το μήκους 4,61 μέτρων SUV προσφέρει μεγάλους χώρους και πορτμπαγκάζ από 463 λίτρα, ενώ διακρίνεται για τον εξοπλισμό που περιλαμβάνει στάνταρ δερμάτινες επενδύσεις, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,1”, κεντρική οθόνη 12,3” για το infotainment (με Apple CarPlay και Android Auto) και όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας.

Αναλόγως την έκδοση διαθέτει επίσης ζάντες αλουμινίου 17”, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας και το MG Pilot με 14 τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης με σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Ο κινητήρας βενζίνης 1.5 Turbo GDi αποδίδει 162 ίππους και 250 Nm ροπής και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις. H γκάμα περιλαμβάνει επίσης την plugin υβριδική έκδοση MG EHS με συνδυαστική απόδοση 258 ίππων και 370 Nm ροπής, ηλεκτρική αυτονομία 52 χιλιομέτρων, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ελεύθερη είσοδο στον Δακτύλιο και απαλλαγή από το φόρο εταιρικής χρήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο Δίκτυο της MG σε όλη την Ελλάδα, ή την επίσημη ιστοσελίδα www.mgmotor.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!