Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καισαριανή μέχρι τις 4 Απριλίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 4-2-2024 έως 4-4-2024 λόγω εργασιών κατασκευής του σταθμού ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ της γραμμής 4 του Μετρό Αθήνας.

INTIME

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καισαριανή μέχρι τις 4 Απριλίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 4-2-2024 έως 4-4-2024 λόγω εργασιών κατασκευής του σταθμού ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ της γραμμής 4 του Μετρό Αθήνας.

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (φάσεις 4 & 5) σε οδικά τμήματα του Δήμου Καισαριανής ισχύουν από την Κυριακή λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο κατασκευής της γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ισχύουν καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΦΑΣΗ 4: από 4-2-2024 έως 24-2-2024

  • Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως ελάχιστου πλάτους 4,50 μ. περίπου και στο τμήμα αυτής από την συμβολή της με την οδό Τζων Κένεντυ έως το ύψος της συμβολής της με την Λ. Υμηττού, με κατάληψη της αριστερής πλευράς του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Υμηττού.
  • Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, ελάχιστου πλάτους 4,50 μ. περίπου και στο τμήμα αυτής 30,00 μ. περίπου πριν την συμβολή της με την οδό Δαμάρεως και έως 15,00 μ. περίπου μετά την συμβολή της με την οδό Μισούντος, με κατάληψη της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων προς την οδό Τζων Κένεντυ.
  • Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της Λ. Υμηττού, ελάχιστου πλάτους 9,00 μ. περίπου και στο τμήμα αυτής 40,00 μ. περίπου μετά την συμβολή της με την οδό Βασ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Φορμίωνος, με κατάληψη της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων προς την οδό Φορμίωνος.
  • Τον καθορισμό του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως και επί της Λ. Υμηττού και στο τμήμα αυτών 150,00 μ. περίπου πριν την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης.
  • Τον καθορισμό του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην περιοχή των έργων στο τμήμα που καθορίζεται από την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης και έως το πέρας αυτής.
  • Την απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως και επί της Λ. Υμηττού και στο τμήμα αυτών 150,00 μ. περίπου πριν την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης.
  • Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος στην περιοχή των έργων στο τμήμα που καθορίζεται από την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης και έως το πέρας αυτής.

ΦΑΣΗ 5: από 4-2-2024 έως 4-4-2024

  • Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως ελάχιστου πλάτους 6,80 μ. περίπου και στο τμήμα αυτής 20,00 μ. περίπου πριν την συμβολή της με την Λ. Υμηττού με κατάληψη της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων προς Λ. Υμηττού.
  • Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, ελάχιστου πλάτους 4,50 μ. περίπου και στο τμήμα αυτής 40,00 μ. περίπου μετά την συμβολή της με την Λ. Υμηττού, με κατάληψη της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων προς την οδό Μισούντος.
  • Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της Λ. Υμηττού, ελάχιστου πλάτους 9,00 μ. περίπου και στο τμήμα αυτής 40,00 μ. περίπου πριν την συμβολή της με την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Φορμίωνος, με κατάληψη της αριστερής πλευράς του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων προς την οδό Φορμίωνος.
  • Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της Λ. Υμηττού, ελάχιστου πλάτους 7,00 μ. περίπου και στο τμήμα αυτής 15,00 μ. περίπου πριν την συμβολή της με την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως και έως 10,00 μ. περίπου μετά την συμβολή της με αυτή, με κατάληψη της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων προς την οδό Βασ. Αλεξάνδρου.
  • Τον ολικό αποκλεισμό του οδοστρώματος της οδού Βασ. Αλεξάνδρου και στο τμήμα αυτής από την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως έως την Λ. Υμηττού και της οδού Δαμάρεως από την οδό Χρ. Σμύρνης έως την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως με εξαίρεση τα οχήματα εργοταξίου και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.
  • Την υποχρεωτική πορεία με στροφή δεξιά των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον κόμβο Κοιμήσεως Θεοτόκου- Μισούντος.
  • Την υποχρεωτική πορεία ευθεία των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Μισούντος στον κόμβο Κοιμήσεως Θεοτόκου-Μισούντος.
  • Τον χαρακτηρισμό ως αδιεξόδου της οδού Κοιμήσεως της Θεοτόκου από την συμβολή της με την οδό Μισούντος έως την εργοταξιακή κατάληψη.
  • Τον καθορισμό του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Υμηττού και στο τμήμα αυτής 150,00 μ. περίπου πριν την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης.
Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!