Mε 8ετή εγγύηση και ChatGPT το νέο Peugeot E-3008

Η Peugeot ανακοίνωσε το «Peugeot Allure Care» στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ε-3008, που εξασφαλίζει 8ετή εγγύηση/160.000 χλμ. καθώς και την προσθήκη του συστήματος τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT σε ολόκληρη τη γκάμα της.

Mε 8ετή εγγύηση και ChatGPT το νέο Peugeot E-3008

Η Peugeot ανακοίνωσε το «Peugeot Allure Care» στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ε-3008, που εξασφαλίζει 8ετή εγγύηση/160.000 χλμ. καθώς και την προσθήκη του συστήματος τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT σε ολόκληρη τη γκάμα της.

Η Peugeot έχει δεσμευτεί με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα σε έναν ριζικό μετασχηματισμό για να γίνει η κορυφαία μάρκα στην ευρωπαϊκή ηλεκτρική αγορά μέχρι το 2025. Σε συνέχεια της παρουσίασης «E-Lion Day», η Peugeot παρουσιάζει τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και τις σημαντικές και διαρθρωτικές δράσεις πίσω από τη φιλοδοξία της.

Σε αυτό το πλαίσιο, η γαλλική εταιρεία παρουσίασε το πρόγραμμα «Peugeot Allure Care», αφιερωμένο στους πελάτες του νέου ηλεκτροκίνητου SUV Peugeot E-3008, το οποίο καλύπτει όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου έως και 8 χρόνια/160.000 χλμ. Η Peugeot γίνεται έτσι η πρώτη ευρωπαϊκή μάρκα που προσφέρει μια τόσο εκτεταμένη κάλυψη σε ένα από τα μοντέλα της.

Επίσης, η Peugeot προσφέρει την τεχνολογία ChatGPT σε ολόκληρη τη γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων της (σε 5 πιλοτικές αγορές πριν από την ευρύτερη ένταξη που θα ξεκινήσει από το δεύτερο εξάμηνο του 2024). Το πιο γνωστό μοντέλο γενετικής τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνεται στο Peugeot i-Cockpit και γίνεται, μέσω του ψηφιακού βοηθού OK Peugeot, ενός πραγματικού συνεργάτη ικανού να απαντήσει σε αμέτρητες ερωτήσεις και αιτήματα για κάθε είδους θέμα.

Η Peugeot διαθέτει μία πλήρη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων με τα E-208, E-2008, E-308, E-308 SW, E-3008, E-Rrifter, E-Traveller, E-Partner, E-Expert, E-Boxer. Φέτος, η γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Peugeot θα εμπλουτιστεί με δύο νέα μοντέλα: το E-408 και το E-5008. Με αυτά τα 9 επιβατικά και τα 3 ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα, η Peugeot προσφέρει την ευρύτερη ηλεκτρική γκάμα από οποιονδήποτε άλλον Ευρωπαίο κατασκευαστή mainstream αυτοκινήτων.

Peugeot E-3008

Το E-Lion project βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της Peugeot για τη δημιουργία της βιώσιμης κινητικότητας του αύριο. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση 360 μοιρών που υπερβαίνει κατά πολύ την ηλεκτροκίνηση των οχημάτων και βασίζεται σε πέντε «Ε-πυλώνες»:

  1. Ecosystem: Οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών, βασισμένο σε λύσεις Stellantis.
  2. Experience: Εμπειρία για τον πελάτη, από την αρχή έως το τέλος.
  3. Electric: Μια 100% ηλεκτρική γκάμα μέχρι το τέλος του 2024.
  4. Efficiency: Απόδοση, επίτευξη μέγιστων επιδόσεων με ελάχιστη ηλεκτρική κατανάλωση.
  5. Environment: Περιβάλλον, ένας στόχος βιωσιμότητας και η δέσμευσή μας να γίνουμε Carbon Net Zero μέχρι το 2038.

Η Peugeot ενισχύει τις δράσεις της στην κυκλική οικονομία, σύμφωνα με τη στρατηγική «4R» του Ομίλου Stellantis: Remanufacture, Repair, Reuse, and Recycle (Ανακατασκευή, Επισκευή, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση). Η Peugeot αποτελεί μέρος αυτής της προσέγγισης, χρησιμοποιώντας λιγότερα και πιο βιώσιμα υλικά, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής τους και εξασφαλίζοντας την ανακύκλωσή τους στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Για παράδειγμα, το νέο Peugeot E-3008 αποτελείται κατά 23% από ανακυκλωμένα υλικά, συμπεριλαμβανομένων χαλύβων και πολυμερών.

Επίσης, η Peugeot ανακοίνωσε τη συνεργασία της για το 2024 με τη βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση Born Free, η οποία εργάζεται για την προστασία των άγριων ειδών και των άγριων τόπων, εμπλέκοντας, εκπαιδεύοντας και ενισχύοντας τις τοπικές κοινότητες, ώστε να συνυπάρχουν με τα άγρια ζώα σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!