Η «άνετη» Porsche 911 GT3 Touring Package

Σπορ και πολυτέλεια από την ειδική έκδοση της 911 GT3

Η «άνετη» Porsche 911 GT3 Touring Package

Σπορ και πολυτέλεια από την ειδική έκδοση της 911 GT3

Με απόδοση 510 ίππων από ένα επίπεδο κινητήρα με έξι κυλίνδρους αυτή η Porsche 911 GT3 προσφέρει αναμφίβολα εκρηκτικές επιδόσεις, που συνδυάζει με σπορ οδική συμπεριφορά. Στην νέα έκδοση 911 GT3 Touring Package, διακρίνεται επιπλέον, για τη διακριτικότητά της, όσον αφορά την αισθητική.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ PORSCHE 911 GT3 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Χωρίς υπερβολές, με απουσία αεροδυναμικών βοηθημάτων που παραπέμπουν σε αγωνιστικό, αλλά και πολλά νέα στοιχεία, άνεσης και πολυτέλειας, αυτή η έκδοση σχεδιάστηκε, όπως μαρτυρά και το όνομά της για να ταξιδεύει και να την απολαμαβάνεις σε κάθε είδους διαδρομή.

Η Porsche 911 GT3 διακρίνεται για το πιο κομψό και λιτό πίσω μέρος της, χωρίς την αεροτομή, αλλά με το logo «GT3 touring» να κοσμεί το καπό που καλύπτει τον κινητήρα. Λεπτομέρειες σε ασημί χρώμα υπάρχουν στο πλάι και στο πίσω μέρος, στις απολήξεις των εξατμίσεων.

Στο εσωτερικό η ποιότητα και η πολυτέλεια δίνουν το δικό τους τόνο. Μαύρο δέρμα καλύπτει το τιμόνι, τον επιλογέα, τις πόρτες και την κεντρική κονσόλα. Οι ραφές, για ομοιομορφία, είναι επίσης μαύρου χρώματος.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!