Lamborghini Huracan GT3 EVO2

Απολαύστε την extreme Lamborghini Huracan GT3 EVO2 σε μια πλούσια συλλογή φωτογραφιών.

Lamborghini Huracan GT3 EVO2

Απολαύστε την extreme Lamborghini Huracan GT3 EVO2 σε μια πλούσια συλλογή φωτογραφιών.

Η πιο πρόσφατη εκδοχή της αγωνιστικής Lamborghini Huracan έχει τα διακριτικά GT3 EVO2 και είναι το αποτέλεσμα της εξέλιξης του τμήματος Squadra Corse. Αποτελεί «συνέχεια» της Huracan STO και έχει προορισμό τους πελάτες της ιταλικής φίρμας που ακολουθούν αγωνιστικό πρόγραμμα.

Πίσω από τον οδηγό είναι τοποθετημένος ο ατμοσφαιρικός V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων που συνδυάζει με ένα αυτόματο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων που στέλνει τη δύναμη μόνο στους πίσω τροχούς.

Το αυτοκίνητο θα παραδοθεί στους πελάτες το δεύτερο εξάμηνο του 2022, ενώ οι κάτοχοι της προηγούμενης έκδοσης μπορούν να κάνουν τις σχετικές αναβαθμίσεις για να ανέβουν στις προδιαγραφές EVO2.

Η Lamborghini Huracan GT3 EVO2 θα συμμετέχει σε μια σειρά αγώνων, κάνοντας πρεμιέρα στις 24 Ώρες της Daytona το 2023. Στο Πρωτάθλημα GT που συμμετέχει, θα έχει ανταγωνιστές τα Audi R8 LMS GT3 Evo II, Bentley Continental GT3, McLaren 720S GT3, Mercedes-AMG GT3, Porsche 911 GT3 R, BMW M4 GT3 καθώς και οι επερχόμενες Ferrari 296 GT3 και Corvette Z06 GT3.R.

Η αγωνιστική έκδοση EVO2 έχει αναβαθμιστεί σε αεροδυναμικό επίπεδο, ενώ έχει ενισχυθεί το πλαίσιο και η ασφάλεια που προσφέρει. Επιπλέον, βελτιώσεις έχει και το σύστημα πέδησης, το οποίο εκτός από νέα υλικά τριβής έχει διαφορετικές ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά, για καλύτερη απόδοση.

Η Huracan EVO2 πατάει σε ελαστικά εξελιγμένα από την Pirelli διαστάσεων 325.680-18 εμπρός και 325/705-18 πίσω. Απολαύστε την άγρια ομορφιά αυτής της υπέροχης Ιταλίδας σε μια πλούσια συλλογή φωτογραφιών.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!