Bugatti Chiron Sport Les Legendes du Ciel

Μία έκδοση – φόρος τιμής σε θρυλικούς οδηγούς αγώνων

Bugatti Chiron Sport Les Legendes du Ciel

Μία έκδοση – φόρος τιμής σε θρυλικούς οδηγούς αγώνων

Με τιμή προ φόρων που πλησιάζει τα 3 εκατ. ευρώ, η Chiron Sport ‘Les Legendes du Ciel’ προορίζεται για λίγους. Συγκεκριμένα για 20 πελάτες της Bugatti, οι οποίοι θα εκταμιεύσουν το… αξιοσέβαστο ποσό.

Η γαλλική μάρκα παρουσίασε την ειδική έκδοση του hypercar των 1.500 ίππων σε εκδήλωση στη Σαουδική Αραβία, καθώς η Μέση Ανατολή είναι μία από τις σημαντικές για αυτήν αγορές. Η Chiron Sport ‘Les Legendes du Ciel’ αποτίει φόρο τιμής σε θρυλικούς οδηγούς της Bugatti αλλά και πιλότους της πολεμικής αεροπορίας, όπως ο Albert Divo, ο Robert Benoist και ο Bartolomeo ‘Meo’ Costantini.

H Bugatti Chiron ξεπέρασε σε παραγωγή τα 300 αυτοκίνητα

Για την εκδήλωση και την ειδική έκδοση της Chiron Sport μίλησε ο Έλληνας Κώστας Ψαρρής, Διευθυντής της Bugatti Automobiles για την Μέση Ανατολή και την Ασία. «Γνωρίζουμε τη σχέση της Μέσης Ανατολής με την πολυτέλεια, οπότε είναι σημαντικό για τους πιθανούς πελάτες μας να έχουν πρόσβαση στα πρόσφατα μοντέλα Bugatti. Την ίδια στιγμή δίνουμε τη δυνατότητα σε συγκεκριμένες ομάδες πελατών μας να οδηγήσουν στους δρόμους της Σαουδικής Αραβίας την Chiron Pur Sport μαζί με τον Andy Wallace, ο οποίος κατέχει ρεκόρ για λογαριασμό της Bugatti».

Bugatti Chiron Sport

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!