Το μονοθέσιο της Formula 1 στα χρώματα των ομάδων του NBA

Μια αναμφίβολα πρωτότυπη συνεργασία που έχει ένα, αναμφίβολα ευφάνταστο αποτέλεσμα

Το μονοθέσιο της Formula 1 στα χρώματα των ομάδων του NBA

Μια αναμφίβολα πρωτότυπη συνεργασία που έχει ένα, αναμφίβολα ευφάνταστο αποτέλεσμα

Μπορεί να μην τα δούμε ποτέ με αυτά τα χρώματα τα μονοθέσια της Formula 1, αλλά σίγουρα έχουν, δίχως άλλο εικαστικό ενδιαφέρον. Αναφερόμαστε στη συνεργασία του NBA με τη Formula 1, που έγινε με αφορμή την επιστροφή του κορυφαίου πρωταθλήματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις ΗΠΑ, αλλά και την 75η επετειακή σεζόν του NBA.

 

Πιο αναλυτικά, για τον εορτασμό του Grand Prix των ΗΠΑ και της 75ης επετειακής σεζόν του ΝΒΑ, αποκλειστικές εικόνες με μονοθέσια της Formula 1 ντυμένα στα χρώματα των ομάδων του ΝΒΑ κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο του ΝΒΑ όσο και της F1. Το Αμερικανικό Grand Prix διεξάγεται στην πίστα Circuit of the Americas στο Austin του Texas από το 2012, με τη Formula 1 να κάνει την επιστροφή της στην πίστα μετά από ένα διετές διάλειμμα εξαιτίας της COVID-19.

 

Μία από τις κοινές δράσεις Formula 1 και NBA ήταν ο διαγωνισμός ελεύθερων βολών για τους οδηγούς, που οργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN. Υπό την καθοδήγηση πρώην αστέρων του ΝΒΑ, όπως ο Dikembe Mutombo και ο Chris Bosh, έκαναν προπόνηση ώστε να εμφανιστούν έτοιμοι στο διαγωνισμό, που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!