Οι 5 συνηθέστεροι φόβοι των Ελλήνων στην αγορά μεταχειρισμένου (videos)

Οι ειδικοί της Auteco KTEO τους καταρρίπτουν, παρουσιάζοντάς μας τον πιο αξιόπιστο έλεγχο 380 σημείων που προστατεύει αγοραστές και πωλητές.

Οι 5 συνηθέστεροι φόβοι των Ελλήνων στην αγορά μεταχειρισμένου (videos)

Οι ειδικοί της Auteco KTEO τους καταρρίπτουν, παρουσιάζοντάς μας τον πιο αξιόπιστο έλεγχο 380 σημείων που προστατεύει αγοραστές και πωλητές.

Είτε αποφάσισες να αξιολογήσεις την εναλλακτική της αγοράς ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου για οικονομία, είτε βρίσκεσαι από την πλευρά του επίδοξου πωλητή που διαθέτει ένα αξιόλογο αυτοκίνητο, υπάρχει ένα κοινό σημείο: η ανάγκη πιστοποίησης της αξίας του οχήματος από έναν ανεξάρτητο και αντικειμενικό ειδικό.

Όπως γνωρίζεις πολύ καλά, είτε ως αγοραστής, είτε ως καλοπροαίρετος πωλητής, τα ατελείωτα search στο Internet συχνά δεν οδηγούν σε δίκαιο deal.

Αγοραστής και πωλητής αντιμετωπίζουν παρόμοιους «εφιάλτες»: μεταχειρισμένα με «πειραγμένα» χιλιόμετρα, κρυφά μηχανικά προβλήματα και τρακαρίσματα, αποδείξεις σωστής λειτουργίας κ.α.

Αυτομάτως ο ενθουσιασμός , μετατρέπεται σε αγωνίες: «Πώς θα είμαι σίγουρος για το πραγματικό κόστος του μεταχειρισμένου που διάλεξα; Τι επίπτωση έχει στην ασφάλεια του αυτοκινήτου, ένα παλιό τρακάρισμα; Πως θα πείσω ότι το αυτοκίνητο που πουλάω, το πρόσεχα καλύτερα και από τον εαυτό μου;»

Σύμφωνα με το γκάλοπ που πραγματοποιήσαμε στο Facebook page του Motorone.gr, οι μεγαλύτεροι φόβοι των αγοραστών είναι τα «γυρισμένα» χιλιόμετρα και οι κρυφές βλάβες. Ακολουθούν οι εργασίες βαφής για κάλυψη τρακαρισμένου αμαξώματος, το παραποιημένο βιβλίο σέρβις και ο μη σωστός μηχανικός έλεγχος.

Βάσει των άνω απαντήσεων που δόθηκαν, ακόμα και οι έντιμοι πωλητές κινδυνεύουν να χάσουν το παιχνίδι της πώλησης, καθώς θα πασχίζουν να πείσουν ότι τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά και η μηχανή άριστη. Δηλαδή… ότι δεν είναι «ελέφαντες»!

Αγοραστές και πωλητές βγαίνουν αντίστοιχα, αδικημένοι και παρεξηγημένοι.

Πλέον, με την προηγμένη υπηρεσία MasterCheck της Auteco ΚΤΕΟ, κανένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν μπορεί να «κρύψει» τίποτα! Και αυτό γιατί ο έλεγχος είναι αυστηρός, εξονυχιστικός και πιστοποιημένος.

Στα video που ακολουθούν, ο κύριος Αντώνης Πολυχρονόπουλος, Τεχνικός Διευθυντής της Auteco KTEO, μας εξηγεί πώς η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη διαδικασία ελέγχου 380 σημείων καταρρίπτει τους 5 πιο συχνούς λόγους που ο αγοραστής φοβάται να πάρει μεταχειρισμένο όχημα. Ας τα παρακολουθήσουμε!

 

1. MasterCheck ΚΑΙ για έλεγχο «γυρισμένων» χιλιομέτρων

Κατόπιν ελέγχου των χιλιομέτρων, ο υποψήφιος αγοραστής ή πωλητής παίρνει στα χέρια του το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου, όπου είναι σημειωμένα τα πραγματικά χιλιόμετρα, όπως είναι καταγεγραμμένα από προηγούμενους ελέγχους. Τι γίνεται όμως με τα «γυρισμένα» χιλιόμετρα μεταχειρισμένων, που έρχονται από το εξωτερικό και δεν εντοπίζονται εύκολα;

Δείτε στο video που ακολουθεί, πως ανακαλύπτουν το πραγματικό ιστορικό χιλιομέτρων, οι experts της Auteco, κατά τον Masterchek έλεγχο.

 

2. MasterCheck ΚΑΙ για εξακρίβωση τρακαρισμένου αμαξώματος  

Πως μπορεί κάποιος να αποδείξει, ότι η βαφή στο αμάξι που πουλάει, δεν έγινε λόγω τρακαρίσματος αλλά λόγω φρεσκαρίσματος; Πως μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να είναι σίγουρος ότι η ασφάλεια του αμαξιού, δεν έχει επηρεαστεί από ένα παλιό χτύπημα;

Οι έμπειροι ελεγκτές της Auteco κατέχουν εκπαίδευση/πιστοποίηση από την TUV Hellas και μπορούν – συν τη χρήση ειδικού εξοπλισμού- να εντοπίσουν εάν έχει γίνει επιφανειακή ή εκτεταμένη εργασία και κατά πόσο έχουν επηρεαστεί τα δομικά στοιχεία και η ασφάλεια του αυτοκινήτου. Με τον ειδικό μετρητή πάχους βαφής, κανένα τρακάρισμα δεν «καλύπτεται».

 

3. MasterCheck ΚΑΙ για επιβεβαίωση γνησιότητας bookservice

Θα πιστεύατε ποτέ, ότι και το βιβλίο σέρβις ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, μπορεί να μην είναι γνήσιο; Και όμως μπορεί να συμβεί! Σε περίπτωση που οι έλεγχοι δεν είναι πραγματικοί, σημαίνει ότι το όχημα δεν είναι καλά συντηρημένο (ή μερικώς συντηρημένο) και αυτό θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του οδηγού.

Με την υπηρεσία Masterchek,υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου χιλιομετρικής ακολουθίας σε σύγκριση με το book-service, η εξακρίβωση εργασιών σέρβις, καθώς και η απόδειξη γνησιότητας του βιβλίου.

 

4. MasterCheck ΚΑΙ για έλεγχο μηχανικής κατάστασης αυτοκινήτου

Το ερώτημα, «ποια είναι πραγματική κατάσταση της μηχανής του αυτοκινήτου», βρίσκει επιτέλους εγγυημένη απάντηση.

Με τον MasterCheck έλεγχο, ο αγοραστής είναι βέβαιος για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου που θα πληρώσει και ο πωλητής μπορεί να αποδείξει την άριστη λειτουργία που υπόσχεται στην αγγελία. Ο απόλυτα hi-tech εξοπλισμός της Auteco κάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου ακόμη πιο αυστηρό. Και επειδή κανένας έλεγχος δεν είναι ακριβείας όταν διενεργείται στο δρόμο, σε πάρκινγκ ή συνεργείο με απλό εξοπλισμό, η Auteco έχει δημιουργήσει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και περιμένει όλους όσους θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν αυτοκίνητο, να το περάσουν από εγγυημένο MasterCheck έλεγχο… το «αγχολυτικό» κάθε αγοραστή και «δικαίωση» του τίμιου πωλητή.

 

5. MasterCheck ΚΑΙ για εντοπισμό κρυφών βλαβών

Και φτάνουμε στο «αγκάθι» κάθε υποψήφιου αγοραστή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: τις κρυφές βλάβες ενός μεταχειρισμένου. Ποιος έχει αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και δεν έχει βρεθεί μπροστά σε κάποια κρυφή «έκπληξη»; Ακόμα και ο παραμικρός ήχος, μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου που μόλις αγοράσατε.

Πριν λοιπόν δώσετε τα χέρια με τον πωλητή, επισκεφτείτε την Auteco και ζητήστε τον έλεγχο Masterchek. Ακόμα και πωλητής να είστε, ο συγκεκριμένος έλεγχος θα σας βοηθήσει να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας πιο γρήγορα και στην αξία που πρέπει. Πλέον, καμία κρυφή βλάβη δεν μπορεί να παραμείνει… κρυφή. Ακόμα και αν η ένδειξή της είναι ανενεργή!

 

Η εγγύηση της Auteco δεν σταματάει εδώ.

Εκτός από την υπηρεσία ΚΤΕΟ και τη νέα υπηρεσία πιστοποίησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, η Auteco προσφέρει σε όλους εκείνους που βάζουν το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό τους σε αγγελία στο Car.gr, κάτι μοναδικό: τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης εισαγωγής του πιστοποιητικού MasterCheck στην αγγελία καθώς και την παρουσίαση αξιολόγησης.

Έτσι και ο υποψήφιος αγοραστής είναι σίγουρος για τα χαρακτηριστικά/δυνατότητες του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και ο πωλητής για την τιμή που έχει ορίσει.

Με την υπηρεσία MasterCheck, κάθε μεταχειρισμένο… «μιλάει» με αποδείξεις.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!