Εργασίες συντήρησης στα διόδια Αφιδνών έως τις 19 Δεκεμβρίου

Θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Τι θα πρέπει να κάνουν οι οδηγοί των βαρέων οχημάτων

Εργασίες συντήρησης στα διόδια Αφιδνών έως τις 19 Δεκεμβρίου

Θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Τι θα πρέπει να κάνουν οι οδηγοί των βαρέων οχημάτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Λαμίας και συγκεκριμένα στα μετωπικά διόδια Αφιδνών, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α. Από Δευτέρα 1 στις 07:00 έως και Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός τριών δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Β. Από Δευτέρα 8 στις 07:00 έως και Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός τριών δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στην υπηρεσιακή λωρίδα κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, θα υπάρξει ελεγχόμενη διέλευση για όλα τα υπερμεγέθη οχήματα με πλάτος άνω των 2,60μ.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί των υπερμεγεθών οχημάτων παρακαλούνται, κατά την άφιξη τους στον Σταθμό Διοδίων Αφιδνών, να καλούν το 1075, ώστε να απομακρυνθεί και στη συνέχεια να επανατοποθετηθεί μέρος της υφιστάμενης σήμανσης στο σημείο εισόδου από επί τόπου αρμόδιο συνεργείο, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διέλευσή τους στις εν λόγω λωρίδες.

Γ. Από Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 07:00 έως και Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί εναλλάξ αποκλεισμός αριστερών και μεσαίων λωρίδων κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!