Δωρεάν τεχνικός έλεγχος στο αυτοκίνητο πριν ανοίξουν οι μετακινήσεις

Το Spring Check-up 2021 by MOPAR για τα Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος στο αυτοκίνητο πριν ανοίξουν οι μετακινήσεις

Το Spring Check-up 2021 by MOPAR για τα Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional

Όπως κάθε άνοιξη, έτσι και φέτος η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, Spring Check Up, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών.

Με την πέρας της χειμερινής περιόδου, είναι σημαντικό να γίνει έλεγχος σε όλα τα βασικά συστήματα του αυτοκινήτου. Ιδίως φέτος, όπου λόγω των περιορισμένων μετακινήσεων συστήματα όπως η μπαταρία και το σύστημα κλιματισμού απαιτούν ακόμα περισσότερη προσοχή.

Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Spring Check Up 2021, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις.

Ο δωρεάν έλεγχος Spring Check Up 2021, προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών της FCA Greece και έχει ισχύ από τις 12 Απριλίου, έως και τις 11 Ιουνίου.

Παράλληλα, με έμφαση στην προστασία της υγείας, στο πλαίσιο του Spring Check Up 2021, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου τους, με το ειδικό φίλτρο Prime, χωρίς επιβάρυνση σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα καμπίνας. Το φίλτρο καμπίνας Prime, αποτελεί μέρος του πρωτοποριακού πακέτου D-Fence και απομακρύνει σωματίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες σε ποσοστό 100%. Παράλληλα το φίλτρο εξουδετερώνει σχεδόν πλήρως (98%) τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων. Το φίλτρο τοποθετείται μεταξύ της καμπίνας και της εισαγωγής αέρα και φιλτράρει τόσο τον εξωτερικό αέρα που περνά από τους αεραγωγούς, όσο και τον αέρα που περνά μέσω του συστήματος κλιματισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι το πακέτο D-Fence προσφέρει απολύμανση της καμπίνας των επιβατών μέσω ενός γρήγορου και αποτελεσματικού καθαρισμού 3 σταδίων. Στο πρώτο στάδιο, το φίλτρο καμπίνας Prime απομακρύνει σωματίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες σε ποσοστό 100%. Στο δεύτερο στάδιο του συστήματος D-Fence, ένας ειδικός καθαριστής με φίλτρο HEPA (high-efficiency particulate air) φιλτράρει τον αέρα που βρίσκεται μέσα στην καμπίνα καθαρίζοντας σε συνεχή βάση την ατμόσφαιρα από τα τοξικά αέρια της εξάτμισης και τον καπνό του τσιγάρου αλλά και εξουδετερώνοντας τα αερομεταφερόμενα βακτήρια σε ποσοστό 98%. Το τρίτο και τελικό στάδιο καθαρισμού που προσφέρει το D-Fence, πραγματοποιείται μέσω μιας προηγμένης συσκευής εκπομπής ακτινοβολίας UV, η οποία καταστρέφει σε ποσοστό 99% τα βακτήρια που πιθανά βρίσκονται στις επιφάνειες του αυτοκινήτου όπως π.χ. το τιμόνι, τα καθίσματα, κτλ. Το πακέτο D-Fence είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω του Εξουσιοδοτημένων σημείων εξυπηρέτησης των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional.

Μέσω των εποχιακών ελέγχων, των ειδικών προσφορών, αλλά και την προσήλωση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι τεχνικοί και το προσωπικό της Mopar είναι στην υπηρεσία των πελατών της, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα όλοι οι κάτοχοι Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional να έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν πάντα το αυτοκίνητο τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Spring Check Up 2021, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες της Mopar, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις αντίστοιχες, με τη μάρκα του αυτοκινήτου τους, επίσημες ιστοσελίδες της Mopar.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!