Ο φορτιστής – ελβετικός σουγιάς (video)

Ο Universal Charger της Opel ταιριάζει σε κάθε σημείο φόρτισης

Ο φορτιστής – ελβετικός σουγιάς (video)

Ο Universal Charger της Opel ταιριάζει σε κάθε σημείο φόρτισης

Ψάχνεις να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο και δεν είσαι σίγουρος αν το καλώδιο ταιριάζει στην υποδοχή; Η Opel δίνει τη λύση, παρέχοντας τον Universal Charger, τον «ελβετικό σουγιά» των φορτιστών.

Διαθέσιμος για τα αμιγώς ηλεκτρικά Mokka-e, Corsa-e, Zafira-e Life, Vivaro-e αλλά και το plug-in υβριδικό Grandland X, ο συγκεκριμένος φορτιστής έρχεται σε ένα πρακτικό βαλιτσάκι με διάφορους αντάπτορες που ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σημεία φόρτισης, οικιακά ή δημόσια, απλής ή ταχυφόρτισης.

Όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Opel διαθέτουν την υποδομή για όλες τις λύσεις φόρτισης, από μονοφασικό μέχρι τριφασικό φορτιστή με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) στα 11 kW. Το Universal Charger (καλώδιο φόρτισης πολλαπλών επιλογών σύνδεσης) συνδυάζει τις λειτουργίες των καλωδίων “Mode 2” και “Mode 3” με διάφορους αντάπτορες σε μία συσκευή. Οι πελάτες μπορούν να συνδέουν το φορτιστή σε όλες σχεδόν τις οικιακές πρίζες που υποστηρίζει κάθε χώρα – κάτι που ισχύει για την φίσα Τύπου 2. Οι πελάτες χρειάζονται μία πρίζα 400V AC για φόρτιση στο σπίτι με έως 11 kW. Η απαιτούμενη φίσα CEE-16, μαζί με τον αντάπτορα που προαναφέραμε, αποτελεί τμήμα του Universal Charger pack, σε μία πρακτική θήκη για την αποθήκευση των καλωδίων και των φισών στο χώρο αποσκευών.

Το κόστος του Universal Charger στη Γερμανία ανέρχεται σε 720 ευρώ.

To Opel Mokka ήρθε στην Ελλάδα: Κινητήρες και τιμές

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!