F1: Ειδικός χρωματισμός για τη McLaren σε 2 GP

H ομάδα της McLaren θα αγωνιστεί με διαφορετικά χρώματα στα επόμενα δύο Grand Prix της Formula 1, σε Σιγκαπούρη και Ιαπωνία.

F1: Ειδικός χρωματισμός για τη McLaren σε 2 GP

H ομάδα της McLaren θα αγωνιστεί με διαφορετικά χρώματα στα επόμενα δύο Grand Prix της Formula 1, σε Σιγκαπούρη και Ιαπωνία.

Τα μονοθέσια της McLaren θα φέρουν έναν ειδικό χρωματισμό για τα επόμενα δύο Grand Prix της φετινής σεζόν στη Formula 1. Σε Σιγκαπούρη και Ιαπωνία, θα έχουν προστεθεί φούξια πινελιές και cyberpunk σχέδια, σε έναν χρωματισμό που έχει ονομαστεί «Future Mode». H αλλαγές έγιναν σε συνεργασία με την εταιρεία κρυπτονομίσματος OKX, που είναι σπόνσορας της βρετανικής ομάδας.

Ο Zak Brown, CEO της McLaren Racing, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε τη συνεργασία μας με την OKX μέσω αυτού του τολμηρού και ζωηρού χρωματισμού για τους επερχόμενους αγώνες στην Ασία. Η McLaren και η OKX είναι ενωμένες στο να οδηγούν μπροστά και να προσπαθούν συνεχώς να σπάνε τα όρια».

«Η καμπάνια Future Mode είναι μια ευκαιρία να υπερασπιστούμε αυτές τις αξίες μαζί στην παγκόσμια σκηνή. Είναι φανταστικό να επιστρέφουμε για αγώνες στη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία και αυτές οι απίστευτες πίστες αποτελούν το κατάλληλο σκηνικό για να γιορτάσουμε μαζί το όραμα της συνεργασίας μας».

Ο Haider Rafique, επικεφαλής στέλεχος μάρκετινγκ της OKX δήλωσε: «Ήταν απίστευτα διασκεδαστικό για εμάς και τη McLaren να σχεδιάσουμε μαζί το χρωματισμό για την Ασία. Αυτό το νέο χρώμα σηματοδοτεί την άφιξη μιας τολμηρής νέας τεχνολογίας, και αυτό είναι το νόημα της OKX. Ο cyberpunk σχεδιασμός που δημιουργήσαμε γιορτάζει την επιρροή του Web3 στη δημοφιλή κουλτούρα και ζωντανεύει αυτή τη συναρπαστική συνεργασία στην πίστα».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!