F1: O Charles Leclerc θύμα κλοπής ρολογιού αξίας 300.000 €

Ο οδηγός της Ferrari στη Formula 1 και επικεφαλής της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, Charles Leclerc, έπεσε θύμα κλοπής στην Ιταλία.

F1: O Charles Leclerc θύμα κλοπής ρολογιού αξίας 300.000 €

Ο οδηγός της Ferrari στη Formula 1 και επικεφαλής της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, Charles Leclerc, έπεσε θύμα κλοπής στην Ιταλία.

Ο Μονεγάσκος Charles Leclerc έγινε ο δεύτερος οδηγός της Formula 1 από τον οποίο έκλεψαν πολύτιμο ρολόι. Ο 24χρονος βρισκόταν με φίλους στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Viareggio, στην Ιταλία, τη Δευτέρα, όταν τον προσέγγισε μια ομάδα οπαδών που ζητούσαν αυτόγραφα και φωτογραφίες. Ενόσω ο Leclerc πόζαρε για φωτογραφίες, κάποιος από το πλήθος κατάφερε να κλέψει το ρολόι Richard Mille του Μονεγάσκου, αξίας 300.000 ευρώ.

Μεταξύ των φίλων που βρίσκονταν μαζί με τον Leclerc στο Viareggio ήταν και ο προσωπικός γυμναστής και φυσιοθεραπευτής, Andrea Ferrari, ο οποίς αναφέρθηκε στο περιστατικό σε ανάρτησή του στο Instagram: «Η Via Salvatori είναι βυθισμένη στο σκοτάδι εδώ και μήνες. Το αναφέρουμε αυτό εδώ και μήνες. Λοιπόν, χθες το βράδυ, στη Via Salvatori μας λήστεψαν. Σκεφτείτε να τοποθετήσετε φώτα στο δρόμο αργά ή γρήγορα; Το ζητάω για ένα φίλο μου», με σύνδεσμο στον επίσημο λογαριασμό του δημαρχείου του Viareggio. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Δυστυχώς, με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε ο Leclerc την εβδομάδα που θα κορυφωθεί με το πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο επί ιταλικού εδάφους για τη φετινή σεζόν, και τους tifosi να πλημμυρίζουν τις εξέδρες, απαιτώντας μια νίκη της Scuderia, μόλις 90 χιλιόμετρα έξω από το Maranello, στην πίστα που φέρει τα ονόματα των Enzo και Dino Ferrari. O Leclerc είναι ο τελευταίος οδηγός της Ferrari που έχει κερδίσει Grand Prix μέσα στην Ιταλία, το 2019 στην Monza.

Τον Ιούλιο του 2021, o Lando Norris είχε πέσει θύμα κλοπής του δικού του ρολογιού, πάλι μάρκας Richard Mille, σε ένα πάρκινγκ έξω από το στάδιο του Wembley, μετά τον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, όπου η Ιταλία κέρδισε την Αγγλία.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!