ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η Toyota Ελλάς συνεργάζεται με την “In the Loop” για …καθαρά βουνά

Η Toyota Ελλάς και η πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας του Ομίλου Πλαστικά Θράκης “In the Loop” διοργάνωσαν τη δράση, “Clean Mountain Race” .

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η Toyota Ελλάς συνεργάζεται με την “In the Loop” για …καθαρά βουνά

Η Toyota Ελλάς και η πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας του Ομίλου Πλαστικά Θράκης “In the Loop” διοργάνωσαν τη δράση, “Clean Mountain Race” .

Η Toyota Ελλάς συνεργάζεται με την περιβαλλοντικά στοχευμένη πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας του Ομίλου Πλαστικά Θράκης “In the Loop”, με στόχο να υπενθυμίσουν και να υποστηρίξουν τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα παρακολουθήσουν το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις να αφήσουν, μετά το τέλος κάθε ειδικής, τα βουνά το ίδιο καθαρά όπως τα βρήκαν.

Όλη την εβδομάδα πριν την έναρξη του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, τόσο μέσω των social media της διοργάνωσης, με τη δράση “Clean Mountain Race” να πραγματοποιείται με την υποστήριξή της, όσο και των δύο εταιρειών, μία πρωτότυπη καμπάνια της Toyota Ελλάς θα βρίσκεται στον «αέρα». Σκοπός της να υπενθυμίζει στους θεατές που θα παρακολουθήσουν τις ειδικές ότι κατά την αποχώρησή τους δε θα πρέπει να αφήσουν πίσω τα απορρίμματά τους, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο το περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ειδικών, ένα Toyota Hilux θα διανύει τη διαδρομή πριν την έναρξη του αγώνα μεταφέροντας τα υπενθυμιστικά μηνύματα και εξηγώντας, παράλληλα, πού μπορούν να βρουν οι θεατές τα σημεία συλλογής των απορριμμάτων. Σακούλες “In the Loop”, επίσημου συνεργάτη βιωσιμότητας του Ράλλυ, που για την παραγωγή τους έχουν χρησιμοποιηθεί ανακυκλωμένα πλαστικά απορρίμματα, θα έχουν τοποθετηθεί στα σημεία συλλογής, για τον σκοπό αυτό, με διαχωρισμό σε ανακυκλώσιμα και μη ανακυκλώσιμα υλικά. Στη συνέχεια, η διοργάνωση του Ράλλυ σε συνεργασία με τους εκάστοτε δήμους, θα αναλάβει τη μεταφορά των απορριμμάτων σε εγκεκριμένα σημεία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η διοργάνωση πέρυσι έλαβε την περιβαλλοντική πιστοποίηση δύο αστέρων της FIA, με την πρωτοβουλία “Clean Mountain Race” να είναι απόλυτα συμβατή με την περιβαλλοντική πολιτική του EKO Ράλλυ Ακρόπολις.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!