Νέα περιορισμένη έκδοση του Citroen «My Ami Buggy»

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το 2022 η ηλεκτρονική πώληση 50 «My Ami Buggy Ultra-Limited Series» τα οποία εξαντλήθηκαν σε 18 λεπτά, η Citroen προσφέρει μια νέα ειδική έκδοση 1.000 μονάδων σε 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Νέα περιορισμένη έκδοση του Citroen «My Ami Buggy»

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το 2022 η ηλεκτρονική πώληση 50 «My Ami Buggy Ultra-Limited Series» τα οποία εξαντλήθηκαν σε 18 λεπτά, η Citroen προσφέρει μια νέα ειδική έκδοση 1.000 μονάδων σε 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Η Citroen παρουσίασε μια νέα έκδοση του «My Ami Buggy», με περιορισμένη παραγωγή 1.000 μονάδων, ενισχυμένη με νέο εξοπλισμό και διαθέσιμη σε 10 χώρες: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Λουξεμβούργο, Μαρόκο και Τουρκία.

Η περιπετειώδης εμφάνισή του τονίζεται από εξωτερικό χακί χρώμα και τα μαύρα προστατευτικά στοιχεία, όπως οι ενισχυμένοι προφυλακτήρες, οι ποδιές, τα πλαίσια των προβολέων, οι θόλοι των τροχών, και η πίσω αεροτομή, τα οποία του προσδίδουν μια μυώδη εμφάνιση.

Δεν διαθέτει θύρες ή οροφή, προσδίδοντας μια ευχάριστη αίσθηση ελευθερίας. Παρ’ όλα αυτά, έχουν προστεθεί και προστατευτικά στοιχεία για δυσμενή καιρό. Έχουν σχεδιαστεί νέα πλαστικά καλύμματα με φερμουάρ για την προστασία των επιβατών. Αυτό έρχεται να προστεθεί στην προστασία της οροφής, ώστε να παρέχεται ένας σχεδόν κλειστός χώρος επιβατών σε περίπτωση ανέμου, κρύου ή βροχής.

Ένα νέο σύστημα έχει δημιουργηθεί για το εύκολο κλείσιμο της οροφής. Πρόκειται για ένα μαύρο αδιάβροχο υφασμάτινο κάλυμμα οροφής που διαθέτει φερμουάρ, ώστε να είναι πιο πρακτικό. Τα πλαίσια πόρτας και οροφής έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να ασφαλίζουν τα διαφανή καλύμματα, και να δένουν άψογα με το αμάξωμα.

Στο μπροστινό μέρος, το πλαίσιο της οροφής επεκτείνεται για να σχηματίσει ένα «γείσο» για την ήλιο. Το σύστημα κλεισίματος των θυρών είναι ίδιο με αυτό της προηγούμενης έκδοσης, με δύο μικρούς ανασχεδιασμένους βραχίονες στο μέσο ύψους των πλευρικών ανοιγμάτων. Η μονάδα οργάνων, που εξακολουθεί να είναι τοποθετημένη στο περίβλημα της κολόνας του τιμονιού, διαθέτει νέο κάλυμμα, που δίνει μια ρετρό αίσθηση.

Αυτή η νέα έκδοση διατηρεί ένα στοιχείο από τη σειρά κίτρινων αποσκευών που παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2021 στο ομώνυμο πρωτότυπο όχημα. Το μικρό τσαντάκι που προσαρμόζεται στην κοιλότητα στο κέντρο του τιμονιού και ο οδηγός μπορεί να πάρει μαζί του καθώς βγαίνει από το όχημα.

Τον εξοπλισμό αυτής της περιορισμένης έκδοσης συμπληρώνει ένα αδιάβροχο και ανθεκτικό ηχείο Bluetooth «Ultimate Ears Boom» με διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 ωρών και τοποθετείται σε ένα ειδικό περίβλημα στο ταμπλό και άλλα αξεσουάρ. Το «My Ami Buggy» θα αρχίσει να πωλείται στις 20 Ιουνίου στην τιμή των 10.490 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!