Ο Lewis Hamilton απαντά σε προσβλητικά tweet

Παρακολουθήστε το βίντεο της Mercedes όπου ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, απαντά σε μερικά tweet που σχολιάζουν αρνητικά τον ίδιο.

Ο Lewis Hamilton διάβασε μερικά αποδοκιμαστικά προς το πρόσωπό του tweet σε ένα βίντεο που δημοσιοποίησε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube η ομάδα Formula 1 της Mercedes. Πρόκειται για μία ιδέα που ξεκίνησε από τον Αμερικανό παρουσιαστή talk show Jimmy Kimmel, και έγινε μεγάλη επιτυχία. Ορισμένοι από τους μεγαλύτερους αστέρες του κόσμου διαβάζουν κακόβουλα σχόλια για τον εαυτό τους από troll των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και απαντούν σε πραγματικό χρόνο.

Ο Hamilton έκανε το ίδιο με τη Mercedes και μίλησε για θέματα που κυμαίνονται από το γούστο του για τη μόδα μέχρι τις ανησυχίες του για το περιβάλλον. Ένα από τα πρώτα tweet έγραφε: «Ο Lewis Hamilton είναι τόσο εξαντλητικός τύπος. Δεν μπορεί αυτός ο τύπος να πει μια πρόταση χωρίς να θέλει να θεραπεύσει τον κόσμο ή απλά να είναι ένας τρελός χίπης;».

Ο Hamilton γέλασε και απάντησε: «Τι θέλετε να πω; Είμαι θετικός άνθρωπος». Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Ο Lewis Hamilton μοιάζει με πραγματικό βλάκα όταν κυκλοφορεί στο paddock με ένα παιδικό σκούτερ» , στο οποίο ο Βρετανός είπε «ευχαριστώ» , σήκωσε τους ώμους και απάντησε: «Δεν ξέρω καν τι να πω…»

Σχετικά με τις ενδυματολογικές επιλογές του Χάμιλτον, ένα tweet έγραφε: «Μερικές φορές σκέφτομαι ότι ο Lewis Hamilton είναι απλά ένας χαρακτήρας του Zoolander». Ο 7 φορές Πρωταθλητής είχε έτοιμη την τέλεια απάντηση σε αυτό: «Εμφανίστηκα στο Zoolander 2!»

O Hamilton έκλεισε λέγοντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να σκέφτεται ό,τι θέλει, και ευχήθηκε το καλύτερο για όλους: «Αυτά τα σχόλια δεν είναι πραγματικά τόσο άσχημα, αλλά θέλω απλώς να πω σε όποιον έχει άποψη, ότι όλοι έχουν δικαίωμα της γνώμης τους. Σε όποιον δεν με συμπαθεί, δεν πειράζει. Δεν πρέπει να σου αρέσουν όλοι στον κόσμο. Οπότε σας εύχομαι μόνο θετικότητα και πάντα εκτιμώ τα σχόλια καθώς, είναι αρκετά αστεία για να είμαι ειλικρινής».

F1 - Lewis Hamilton (Mercedes)

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!