CUPRΑ: Συνδυάζει σπορ επιδόσεις και υψηλή ασφάλεια (video)

Κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας που διανύουμε, βρισκόμαστε δίπλα στα brands που έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στο θέμα της ασφάλειας και παρακολουθούμε το βίντεο «Γιατί CUPRA = Οδική Ασφάλεια;»

Διανύουμε την Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2012 και στόχος είναι η μείωση των θανάτων και των τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα κατά 50 % έως το 2030.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους, ωστόσο οι αυτοκινητοβιομηχανίες προάγουν το θέμα της ασφάλειας με νέες τεχνολογίες και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Η CUPRA προσφέρει αυτοκίνητα που συνδυάζουν επιδόσεις και ενεργητική ασφάλεια, συμβάλλοντας στο αποτέλεσμα. Παράλληλα, η μάρκα επιβραβεύεται και από τα αποτελέσματα παθητικής ασφάλειας, με βαθμολογία 5 αστέρων στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP. Επιπλέον, οι online υπηρεσίες του CUPRA CONNECT προσφέρουν απομακρυσμένη πρόσβαση, διαδικτυακή μουσική, πλοήγηση και βοήθεια σε περίπτωση βλάβης.

Η CUPRA προσφέρει ενσωματωμένες τεχνολογίες που περιλαμβάνουν προγραμματισμό σέρβις και συντήρησης με ενημέρωση προειδοποίησης.

Μην ξεχνάτε να αναζητήσετε στα social media το hashtag #RoadSafetips και να δείτε περισσότερα brands και τη σημαντική συμβολή τους στο να είμαστε και να νιώθουμε ασφαλείς όταν οδηγούμε.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!