Συνεχίζει στην Alpine F1 o Ocon

Ο Γάλλος υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων, παραμένοντας έτσι κάτοικος Enstone μέχρι και το 2024.

Esteban Ocon (FRA) Alpine F1 Team A521. Azerbaijan Grand Prix, Friday 4th June 2021. Baku City Circuit, Azerbaijan.

Συνεχίζει στην Alpine F1 o Ocon

Ο Γάλλος υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων, παραμένοντας έτσι κάτοικος Enstone μέχρι και το 2024.

Ο Esteban Ocon θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το 2024 με την Alpine F1, μετά την τριετή επέκταση του συμβολαίου του. Ο 24 χρονος Γάλλος κατάφερε πέρυσι να πάρει το πρώτο του βάθρο στον αγώνα του Sakhir ενώ φέτος έχει τερματίσει ήδη τέσσερις φορές εντός της βαθμολογούμενης δεκάδας. Ο ίδιος λέει “Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας. Έχουμε σημειώσει σημαντική βελτίωση και έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε έτσι. Οι προκλήσεις που έρχονται είναι μεγάλες, ειδικά λόγω των νέων κανονισμών της επόμενης χρονιάς. Είμαι σίγουρος πως θα δουλέψουμε σκληρά και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχουν στιγμές που αναπολώ αυτό που κατάφερα στο Sakhir και αυτό με κάνει να θέλω να δημιουργήσω και άλλες τέτοιες αναμνήσεις. Ειλικρινά ανυπομονώ για το μέλλον αλλά για την ώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στην τρέχουσα χρονιά.”

O Laurent Rossi, Διευθύνων Σύμβουλος της Alpine Cars συμπληρώνει “Είμαστε περήφανοι που ο Esteban θα παραμείνει στην οικογένειά μας. Από τότε που επέστρεψε στην ομάδα, η αυτοπεποίθησή του ολοένα και αυξάνεται, προσφέροντας έτσι καλά αποτελέσματα, ενώ μας βοηθάει και με την εξέλιξη του μονοθεσίου. Παρά τη νεαρή του ηλικία, είναι πολύ έμπειρος στη Formula 1. Η παρουσία του εδώ είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς ενώ χάρη στην προσωπικότητα και τις αξίες του, ο Esteban είναι ο ιδανικός πρεσβευτής για την Alpine.”

Η ανακοίνωσή αυτή έρχεται στο κατάλληλο σημείο, μιας έγινε λίγο πριν από το Grand Prix της πατρίδας του, το οποίο και θα διεξαχθεί στην πίστα του Paul Ricard.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!