Οι ηλεκτρικές BMW iX και i4 μαζί με τους Coldplay

Το νέο τους τραγούδι,”Higher Power”, γίνεται μουσική επένδυση σε τηλεοπτικές καμπάνιες για το ντεμπούτο των νέων, αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της BMW

Οι ηλεκτρικές BMW iX και i4 μαζί με τους Coldplay

Το νέο τους τραγούδι,”Higher Power”, γίνεται μουσική επένδυση σε τηλεοπτικές καμπάνιες για το ντεμπούτο των νέων, αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της BMW

Η οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων κορυφώνεται τώρα πίσω από το τιμόνι των νέων ηλεκτρικών μοντέλων της BMW, iX και BMW i4. Το soundtrack που αρμόζει στο ντεμπούτο των τελευταίων, αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων λέγεται “Higher Power” και φέρει την υπογραφή του βρετανικού συγκροτήματος Coldplay. Μπορείτε να ακούσετε το τελευταίο single του κουαρτέτου στα τηλεοπτικά διαφημιστικά που συνοδεύουν το λανσάρισμα της κοινής, παγκόσμιας καμπάνιας επικοινωνίας για τα δύο νέα μοντέλα. Ο στίχος “This joy is electric” (‘αυτή η χαρά είναι ηλεκτρική’) μεταφέρει το τέλειο μήνυμα. Το τραγούδι για μία νέα εποχή ατομικής κινητικότητας σηματοδοτεί την έναρξη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ανάμεσα στην BMW και τους Coldplay.

Το 2014, το συγκρότημα Coldplay, που αποτελείται από τους μουσικούς Chris Martin, Jonny Buckland, Will Champion και Guy Berryman, γιόρτασε το τέλος της περιοδείας “Ghost Stories Tour” με μία συναυλία στο BMW Welt στο Μόναχο. Την παράσταση παρακολούθησαν περίπου 1.500 φίλοι του συγκροτήματος. Με βάση την επαφή που δημιουργήθηκε τότε, ξεκινά τώρα μία δημιουργική σχέση ανάμεσα στον κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων και τη μπάντα, που έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Αυτή απορρέει κυρίως από το κοινό τους ενδιαφέρον για τη βιωσιμότητα σε διάφορους τομείς της ζωής.

Οδηγούμε την ηλεκτρική BMW i4

«Το αντιληφθήκαμε ήδη από τις πρώτες συζητήσεις: οι Coldplay και η BMW μοιράζονται πολλούς κοινούς στόχους που προχωρούν πέρα από το μάρκετινγκ», σχολίασε ο Jens Thiemer, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πελατών και Μάρκας BMW. «Με βάση αυτό, αναπτύξαμε ένα project ‘συν-δημιουργίας’ όπου η μπάντα συνέβαλε ενεργά με τις απόψεις και τη φιλοσοφία της στο σχεδιασμό της καμπάνιας μας για την BMW iX και την BMW i4». Η κοινή επίγνωση της βιωσιμότητας αποτέλεσε το έναυσμα για μία εντατική δημιουργική διαδικασία ανάμεσα στην BMW και τους Βρετανούς μουσικούς θα αποφέρει περισσότερα projects συνεργασίας αργότερα μέσα στη χρονιά.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!