F1: O Lewis Hamilton επενδύει και στο γκολφ

Ο 7 φορές Πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, θα επενδύσει στην εταιρεία TMRW των Tiger Woods και Rory McIlroy, που υποστηρίζει το PGA Tour, στον «εμφύλιο πόλεμο» του γκολφ με το LIV Series.

F1: O Lewis Hamilton επενδύει και στο γκολφ

Ο 7 φορές Πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, θα επενδύσει στην εταιρεία TMRW των Tiger Woods και Rory McIlroy, που υποστηρίζει το PGA Tour, στον «εμφύλιο πόλεμο» του γκολφ με το LIV Series.

O Lewis Hamilton συμμάχησε με τους κορυφαίους γκόλφερ Tiger Woods και Rory McIlroy, οι οποίοι υποστηρίζουν το PGA Tour, εναντίον της αντίπαλης διοργάνωσης LIV Golf Series. Οι δύο αστέρες του γκολφ έχουν παραμείνει πιστοί στο PGA Tour, παρότι το LIV Golf Series έχει αποσπάσει μεγάλα ονόματα όπως οι Phil Mickelson, Dustin Johnson, Brooks Koepka και Bryson DeChambeau.

Οι Woods και McIlroy έχουν ανακοινώσει το σχηματισμό της TMRW Sports, μέσω της οποίας θα ξεκινήσουν ένα πρωτοποριακό τουρνουά γκολφ που θα λαμβάνει χώρα σε εικονικό γήπεδο, μέσα σε μια αρένα με ζωντανό κοινό. Θα περιλαμβάνει μια κανονική σεζόν 15 αγώνων που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024 και θα συμμετέχουν έξι ομάδες παικτών του PGA Tour.

Στο πλευρό των Woods και McIlroy παρατάχθηκε και ο 37χρονος 7 φορές Πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton. Η TMRW Sports πραγματοποίησε την ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα μεγάλα ονόματα: «Είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τους επενδυτές μας. Στην pole position, ο Lewis Hamilton».

Με την TMRW Sports, το PGA Tour θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί το εικονικό τουρνουά του LIV Series, του οποίου η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Trump Doral του Μαϊάμι. Η χρηματοδότηση του Liv Series προέρχεται από τη Σαουδική Αραβία, γεγονός που εγείρει ερωτηματικά, δεδομένου του ιστορικού της χώρας όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Μιλώντας στο πρώτο GP Σαουδικής Αραβίας, τον προτελευταίο αγώνα της περυσινής σεζόν της Formula 1, o Hamilton είχε δηλώσει: «Αισθάνομαι άνετα εδώ; Δεν θα το έλεγα. Αλλά δεν είναι δική μου επιλογή να βρίσκομαι εδώ, το άθλημα πήρε την επιλογή να βρίσκεται εδώ. Όσο είμαστε εδώ, είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό. Αν κάποιος θέλει να αφιερώσει χρόνο για να διαβάσει ποια είναι η νομοθεσία για την ΛΟΑΤ+ κοινότητα, είναι αρκετά τρομακτική. Υπάρχουν αλλαγές που πρέπει να γίνουν».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!