Παρακολουθήστε ζωντανά το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση τη δράση από το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες γιορτές της αυτοκίνησης πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood. To παρελθόν και το μέλλον της αυτοκίνησης δίνει πάντα το «παρών» στο Goodwood, με μερικά από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της ιστορίας, καθώς και πολλά σύγχρονα μοντέλα και μελλοντικά εγχειρήματα.

Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν την αφορμή του Goodwood για να παρουσιάσουν τα καινούργια μοντέλα τους και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Διάσημοι οδηγοί αγώνων από όλες τις εποχές επίσης βρίσκονται κάθε χρόνο Goodwood, το οποίο δεν αποτελεί μόνο παρέλαση αυτοκινήτων, αλλά περιλαμβάνει και χρονομετρημένη ανάβαση και εκτός δρόμου χρονομετρημένη διαδρομή για αυτοκίνητα αυτού του προσανατολισμού, καθώς και διαγωνισμό drift.

Φέτος, υπάρχουν μερικές ξεχωριστές επέτειοι, με την BMW M να εορτάζει τα 50 της χρόνια και τη Ferrari τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της. Φέτος, η «ηλεκτρική λεωφόρος» θα παρουσιάζει πολυάριθμα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Πέραν των supercars του παρελθόντος και του παρόντος, θα υπάρχουν όπως πάντα πολλά αγωνιστικά αυτοκίνητα, πρωτότυπα και μονοθέσια της Formula 1 και όχι μόνο.

Μπορείτε να απολαύσετε όλη τη δράση του τετραήμερου Φεστιβάλ, από την άνεση της αγαπημένης σας οθόνης καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των ημερών, όπου αναμένεται να παρελάσουν αυτοκίνητα των Lamborghini, Ferrari, Porsche, McLaren, Czinger, Aston Martin, Hispano Suiza, Koenigsegg, Maserati, Mercedes-AMG, Pagani καθώς και άλλων κατασκευαστών.

Goodwood Festival of Speed

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!