Η έκδοση Rip Curl του Citroen C3 Aircross είναι έτοιμη να… σερφάρει

H Citroen συνέχισε τη συνεργασία της με την εταιρεία προϊόντων σερφ Rip Curl, για να δημιουργήσει μια καλοκαιρινή έκδοση του C3 Aircross.

Η έκδοση Rip Curl του Citroen C3 Aircross είναι έτοιμη να… σερφάρει

H Citroen συνέχισε τη συνεργασία της με την εταιρεία προϊόντων σερφ Rip Curl, για να δημιουργήσει μια καλοκαιρινή έκδοση του C3 Aircross.

Με το Citroen C3 Aircross συνεχίζεται η συνεργασία μεταξύ της Citroen και της Rip Curl που ξεκίνησε πριν από σχεδόν έξι χρόνια με το C4 Cactus. Η Rip Curl συνέδεσε για πρώτη φορά το όνομά της με το C3 Aircross το 2018 και στη συνέχεια ξανά το 2020. Αυτή είναι η τρίτη έκδοση που φέρνει σε επαφή τη Citroen και την αυστραλιανή εταιρεία που είναι παγκόσμιος ηγέτη στον τομέα του σερφ.

Η περιορισμένη έκδοση Rip Curl 2022 υιοθετεί αποχρώσεις του μπλε, κάνοντας αναφορά στον ωκεανό και τον κόσμο του σερφ. Τα ένθετα στοιχεία του προφυλακτήρα και τα καλύμματα των καθρεπτών αναδεικνύουν το χρωματικό πακέτο «Anodised Blue», προσθέτοντας μεταλλικές μπλε πινελιές που έρχονται σε αντίθεση με το επιλεγμένο χρώμα αμαξώματος και τη μαύρη οροφή. Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα αμαξώματος: Artense Grey, Platinum Grey, Perla Nera Black ή Polar White.

Στάνταρ στην έκδοση Rip Curl είναι οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών Origami Black με διαμαντένια κοπή και γυαλιστερά μαύρα γεωμετρικά διακοσμητικά στοιχεία. Το λογότυπο Rip Curl εμφανίζεται με λευκά γράμματα στο κάτω μέρος των πίσω θυρών του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό του C3 Aircross Rip Curl, κυριαρχεί η ατμόσφαιρα «Blue Jeans», που αναδεικνύει το χώρο των επιβατών με μια αλληλεπίδραση χρωμάτων και υλικών που εφαρμόζονται στη λωρίδα του ταμπλό και την ταπετσαρία.

Η κύρια ταπετσαρία «Hello Chinor» που διακοσμεί τα καθίσματα Advanced Comfort (με αφρό πάχους 15 χιλιοστών) είναι ένα μπλε-γκρι πλεκτό ύφασμα αθλητικής ένδυσης που συναντάται συχνά σε ρούχα τεχνικών και αθλητικά παπούτσια. Συνδυάζεται με ένα ύφασμα με πλαστική επίστρωση Sapphire Blue με εφέ δέρματος, εμπνευσμένο από τον κόσμο του αθλητισμού και της ναυσιπλοΐας, το οποίο σχηματίζει το πάνω μέρος της πλάτης και των μαξιλαριών των καθισμάτων, που διαθέτουν ραφή Bright Blue La Rochelle.

Επίσης, υπάρχει οθόνη αφής 9″ ενσωματωμένη στο ταμπλό, έγχρωμη οθόνη head-up display που εξασφαλίζει στους οδηγούς ότι οι πληροφορίες που χρειάζονται βρίσκονται στο οπτικό τους πεδίο, είσοδος και εκκίνηση χωρίς κλειδί και φόρτιση κινητού για smartphone. Το εν λόγω μοντέλο μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα μήκους έως και 2,40 μ., όπως σανίδες του σερφ ή σκι κ.λπ. Ο όγκος του χώρου αποσκευών μπορεί να ρυθμιστεί από 410 έως 520 λίτρα και να επεκταθεί σε 1289 λίτρα όταν το πίσω κάθισμα είναι αναδιπλωμένο.

Το Citroen C3 Airsross Rip Curl θα είναι διαθέσιμο με επιλογή τριών κινητήριων: δύο εκδόσεις ενός 3κύλινδρου βενζινοκινητήρα Puretech 1,2 λίτρων με απόδοση 108 ή 128 ίππων, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και έναν 4κύλινδρο BlueHDi diesel 1,5 λίτρου με απόδοση 108 ίππων, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!