Ο Eden Hazard φορτίζει το Nissan Leaf (video)

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης συμμετέχει στο κίνημα #ElectrifyTheWorld της Nissan

Ο Eden Hazard φορτίζει το Nissan Leaf (video)

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης συμμετέχει στο κίνημα #ElectrifyTheWorld της Nissan

Ως πρεσβευτής της Nissan, ο Eden Hazard έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την ηλεκτροκίνηση από… πρώτο χέρι. Ο διεθνής ποδοσφαιριστή του Βελγίου και άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Eden, μοιράζεται με το κοινό την εμπειρία του πίσω από το τιμόνι του Leaf.

Ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Hazard δηλώνει ότι τα παιδιά του ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την απόφασή του. «Έχω καθήκον να δίνω το καλό παράδειγμα στα παιδιά μου. Υπάρχουν πολλές θετικές ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε, όπως η επιλογή ενός ηλεκτρικού οχήματος, που θα έχει μόνο θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη και στους ανθρώπους», δηλώνει σχετικά. «Υπάρχουν πολλά πράγματα που απολαμβάνω με το Leaf. Φαίνεται εξαιρετικά όμορφο μέσα και έξω, η εξωτερική εμφάνιση είναι εκλεπτυσμένη, το εσωτερικό έχει μια φουτουριστική αίσθηση και η οδηγική εμπειρία είναι το λιγότερο εντυπωσιακή».

Δεδομένου ότι βιώνει από πρώτο χέρι τις θετικές επιπτώσεις των EVs στο περιβάλλον, ο Eden θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του με την ελπίδα να ενθαρρύνει περισσότερους οδηγούς να στραφούν στην ηλεκτρική κινητικότητα. Η πρώτη φορά που βίωσε την εμπειρία με το  Nissan Leaf ήταν το 2020, με τον οδηγό αγώνων της Formula E Oliver Rowland.

«Με τη βοήθεια του Eden, στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν θετικές δράσεις για τον πλανήτη και το 2021, συνεχίζοντας να εκπαιδεύουμε τους οδηγούς σχετικά με τον μακροπρόθεσμο αντίκτυπο που αυτές μπορούν να έχουν. Ο Eden είναι ένας από τους πάνω από 500.000 ιδιοκτήτες Leaf που έχουν ενταχθεί στην επανάσταση του #ElectrifyTheWorld και θέλουμε να συνεχίσει να αυξάνεται αυτός ο αριθμός», δήλωσε η Coralie Musy, Αντιπρόεδρος, Brand & Customer Experience, της Nissan AMIEO.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!