Η Subaru αγαπά τα ζώα και το δείχνει

Μέσα από την πρωτοβουλία της μάρκας σε εκθέσεις αυτοκινήτων έχουν υιοθετηθεί περισσότερα από 700 αδέσποτα ζώα. Επόμενη συνάντηση: στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης

Η Subaru αγαπά τα ζώα και το δείχνει

Μέσα από την πρωτοβουλία της μάρκας σε εκθέσεις αυτοκινήτων έχουν υιοθετηθεί περισσότερα από 700 αδέσποτα ζώα. Επόμενη συνάντηση: στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης

Η Subaru Αμερικής ανακοίνωσε ότι η επόμενη εκδήλωση «Subaru Loves Pets» της μάρκας θα γίνει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Η εκδήλωση, μέσα από την οποία τοπικές οργανώσεις για την προστασία των ζώων θα προσφέρουν κατοικίδια για υιοθεσία, θα φιλοξενηθεί από το περίπτερο της Subaru στο Συνεδριακό Κέντρο Jacob K. Javits από τις 15 έως τις 24 Απριλίου και θα επιτρέψει στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή και να παίξουν με κατοικίδια διαθέσιμα για υιοθεσία, με στόχο βρουν τα ζώα ένα σπίτι και να βοηθηθούν οι φιλοζωικές οργανώσεις.

Από το 2018 που άρχισαν αυτές οι εκδηλώσεις υιοθεσίας στις εκθέσεις, περισσότερα από 700 ζώα έχουν βρει μια οικογένεια και ένα σπίτι. Μέχρι σήμερα, τη σεζόν 2021-2022, έχουν υιοθετηθεί περισσότερα από 200 κατοικίδια και η Subaru έχει δωρίσει περισσότερα από 150.000 ευρώ σε φιλοζωικές οργανώσεις.

«Οι υιοθεσίες του Subaru Loves Pets φέρνουν μια δόση χαράς στην έκθεση αυτοκινήτου και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε αυτό το αγαπημένο γεγονός στη Νέα Υόρκη», δήλωσε ο Alan Bethke, Senior Vice President of Marketing, της Subaru Αμερικής. «Παροτρύνουμε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης να έρθουν στο περίπτερο μας και να σκεφτούν την πιθανότητα να προσθέσουν ένα κατοικίδιο στην οικογένειά τους.»

Το Subaru Loves Pets θα φέρει κατοικίδια από καταφύγια της ευρύτερης περιοχής της Νέας Υόρκης, όπως τα Southampton Animal Shelter Foundation, NYC Second Chance Rescue, Zani’s Furry Friends, AMA Animal Rescue και Bobbi and the Strays.

Ως μέρος του Subaru Love Promise, η πρωτοβουλία Subaru Loves Pets είναι αφιερωμένη στην παροχή βοήθειας σε κατοικίδια, με έμφαση στην υιοθεσία τους. Μέχρι σήμερα η Subaru έχει υποστηρίξει τη διάσωση και την υιοθέτηση σχεδόν 350.000 ζώων στις Η.Π.Α.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!