Mercedes-Benz G-Class από… ξύλο

Η εκπληκτική Mercedes G-Class ξεκίνησε τη ζωή της ως… ένα τετραγωνισμένο κουτάκι από ξύλο. Ακόμα και το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο με εκπληκτική λεπτομέρεια.

H Mercedes G-Class το 2021 είχε μια χρονιά ρεκόρ σε πωλήσεις, αντίθετα από την πτώση που σημείωσε συνολικά η αγορά, ενώ αναμένεται να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και μέσα στο 2022. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα εμβληματικό μοντέλο, άμεσα αναγνωρίσιμο χάρη σε αυτή την ξεχωριστή τετραγωνισμένη αισθητική του.

Είναι φυσικά γνωστή για το εντυπωσιακό συνδυασμό πολυτέλειας και εκτός δρόμου δυνατοτήτων που προσφέρει. Η G-Class έγινε αντικείμενο εργασίας του καναλιού Woodworking Art στο YouTube, στο οποίο παρουσιάζονται κατασκευές μοντέλων από ξύλο. Όπως φαίνεται και στο video αυτή είναι η καλύτερη δημιουργία τους μέχρι τώρα.

Ο καλλιτέχνης που βρίσκεται πίσω από αυτές τις δημιουργίες εστιάζει στη λεπτομέρεια, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα, με τις ξύλινες κατασκευές να διαθέτουν λειτουργικές αναρτήσεις, πόρτες, πιστή αντιγραφή του εσωτερικού, τροχούς σχεδιασμένους στα πρότυπα του μοντέλου, αλλά και φυσικά πολλά άλλα υψηλού επιπέδου στοιχεία.

Στο εσωτερικό συναντάμε μεταξύ άλλων και τη χειρολαβή που είναι τοποθετημένη εμπρός από το συνοδηγό, πίνακα οργάνων, αεραγωγούς και οθόνη για το σύστημα πολυμέσων. Επίσης, διαθέτει χειριστήρια για το ηχοσύστημα στο ταμπλό και στο τιμόνι, ενώ ακόμα και τα καθίσματα είναι συρόμενα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!