Ένα ραντεβού για μόλις 11 ιδιοκτήτες Bugatti

Η ετήσια συνάντηση ιδιοκτητών Bugatti στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έβγαλε στο δρόμο τα πανέμορφα και ισχυρά hypercars

Ένα ραντεβού για μόλις 11 ιδιοκτήτες Bugatti

Η ετήσια συνάντηση ιδιοκτητών Bugatti στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έβγαλε στο δρόμο τα πανέμορφα και ισχυρά hypercars

Έντεκα μοντέλα της Bugatti κυκλοφόρησαν μαζί, στους δρόμους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στα πλαίσια της 2ης ετήσιας συνάντησης ιδιοκτητών μοντέλων της γαλλικής μάρκας. Η διαδρομή από το Ντουμπάι έως το Άμπου Ντάμπι ήταν γεμάτη από εμβληματικά κτήρια και θέρετρα. Το Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, ήταν το φόντο, πίσω από το σημείο συνάντησης των τετράτροχων αριστουργημάτων, στο πολυτελές ξενοδοχείο Habtoor Palace. Πριν ξεκινήσουν, ο Andy Wallace, οδηγός αγώνων, νικητής του Le Mans και επίσημος οδηγός της Bugatti, έδειξε στους συμμετέχοντες τη διαδρομή και τους αποκάλυψε τον τελικό προορισμό, που έως τότε ήταν μυστικός.

Συνολικά 176 κύλινδροι χάρισαν μηχανικές μελωδίες για τα αφτιά των petrolheads που βρέθηκαν κατά μήκος της διαδρομής. Τα έντεκα ονειρικά αυτοκίνητα ήταν μια Chiron Sport, τέσσερις Chiron, μια Veyron, μια Veyron Grand Sport, μια Veyron Sport Vitesse, δύο Chiron Pur Sport και μία Chiron Super Sport.

Ο Έλληνας Κώστας Ψαρρής, Περιφερειακός Διευθυντής Μέσης Ανατολής και Ασίας της Bugatti, σχολίασε: «Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκονται κάποιοι από τους πιο παθιασμένους και πιστούς πελάτες της Bugatti. Το 2ο ετήσιο Bugatti Owners Drive είναι μια χειρονομία εκτίμησης προς τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων μας στα ΗΑΕ και στο μέλλον θα υπάρξουν πολλές παρόμοιες εκδηλώσεις».

Η διαδρομή των 150 χιλιομέτρων ξεκίνησε από τον γραφικό παραλιακό δρόμο του Ντουμπάι, προς το νησί Saadiyat, με τις φυσικές παραλίες λευκής άμμου, και κατέληξε στην πρωτεύουσα των ΗΑΕ, το Άμπου Ντάμπι. Το ξενοδοχείο Emirates Palace, που υποδέχθηκε τις έντεκα Bugatti, είναι γνωστό για τη φιλοξενία Βασιλικών οικογενειών, προέδρων και διπλωματών  και διαθέτει ιδιωτική μαρίνα με θέα σε έναν εκπληκτικής ομορφιάς φυσικό κόλπο και το Qasr Al Watan, το Προεδρικό Μέγαρο των ΗΑΕ. Εκεί η εταιρεία παρέθεσε γεύμα στους συμμετέχοντες, υπό τους ήχους ηλεκτρικής άρπας και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!