Το WRC πήρε παράδειγμα από τη σειρά του Netflix «Drive to Survive», που αύξησε τη δημοτικότητα της Formula 1. Έτσι, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ απέκτησε τη δική του σειρά 6 επεισοδίων από τα παρασκήνια των αγώνων, με τίτλο «More Than Machine».
Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς, με τίτλο «Redemption» αναρτήθηκε στο YouTube και καλύπτει τις προσπάθειες της ομάδας της M-Sport, που αγωνίζεται με τα Ford Puma Hybrid Rally1 και οδηγούς τον Γάλλο Adrien Fourmaux και τον Gregoire Munster (από το Λουξεμβούργο), αυτή τη φορά στον 4ο γύρο της φετινής σεζόν, το Ράλλυ Κροατίας.
Πασίγνωστο για τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, το εξαιρετικά τεχνικό ασφάλτινο Ράλλυ Κροατίας είναι ένα από τα κορυφαία της σεζόν του WRC. Ο Adrien Fourmaux επέστρεψε στο ράλλυ που εγκατέλειψε στο WRC2, ενώ ο Gregoire Munster εμπιστεύεται τον ειδήμονα για τον καιρό που διαθέτει η ομάδα, τον Heinrich.
- Citroen e-C3 Urban: Προσιτή ηλεκτροκίνηση, από 17.900 ευρώ
- Zeekr 7GT: Πρακτικό shooting brake με επιδόσεις supercar και αυτονομία έως 655 χιλιόμετρα
- Skoda Elroq: Nέα εποχή ηλεκτροκίνησης, με αυτονομία έως 717 χιλιόμετρα
- Nissan Micra: Για πρώτη φορά αποκλειστικά ηλεκτρικό με έως 416 χλμ. αυτονομίας
- MINI Aceman: Ηλεκτρικές επιδόσεις και χαρακτήρας MINI με έως 218 ίππους
Οι παραγωγοί του More Than Machine ελπίζουν ότι η σειρά θα αυξήσει το ενδιαφέρον και την τηλεθέαση του WRC, το οποίο «βίωσε» την κορύφωσή του την περίοδο γύρω από την αλλαγή της χιλιετίας.
Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο της σειράς More than Machine: David Vs Goliath
