Η Γκοργκόλης Α.Ε. ανακοίνωσε τα εγκαίνια της νέας έκθεσης μοτοσυκλετών για την Αθήνα.
Ο χώρος αυτός, ο οποίος βρίσκεται στην Θησέως 303 στην Καλλιθέα, θα στεγάζει όλες τις μοτοσυκλέτες μεγάλου και μικρού κυβισμού των εταιρειών που εισάγει η Γκοργκόλης Α.Ε.
Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στα τέλη του καλοκαιριού.
- Citroen e-C3 Urban: Προσιτή ηλεκτροκίνηση, από 17.900 ευρώ
- Zeekr 7GT: Πρακτικό shooting brake με επιδόσεις supercar και αυτονομία έως 655 χιλιόμετρα
- Skoda Elroq: Nέα εποχή ηλεκτροκίνησης, με αυτονομία έως 717 χιλιόμετρα
- Nissan Micra: Για πρώτη φορά αποκλειστικά ηλεκτρικό με έως 416 χλμ. αυτονομίας
- MINI Aceman: Ηλεκτρικές επιδόσεις και χαρακτήρας MINI με έως 218 ίππους
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Γκοργκόλης Α.Ε.:
“Με χαρά ανακοινώνουμε τη δημιουργία της νέας μας έκθεσης μοτοσυκλετών στην Καλλιθέα, Θησέως 303, στο τέλος του καλοκαιριού. Ο νέος εκθεσιακός χώρος φιλοδοξούμε να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή εξυπηρέτησης στους λάτρεις των δύο τροχών στην Αθήνα.
Σε έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο 1.100 τ.μ., η Γκοργκόλης Α.Ε. θα παρουσιάσει τα κορυφαία και μεγάλου κυβισμού προϊόντα των brands QJMotor, Kove, Zontes, SYM και Daytona.
Προσφέρει τον μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο μοτοσυκλετών σε ισόγειο στην Αττική, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις καινοτομίες και τις τεχνολογικές εξελίξεις που καθιστούν τα μοντέλα μοναδικά, σε έναν χώρο σχεδιασμένο για άνεση και ευκολία των επισκεπτών, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία. Αδημονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό και την αγάπη για τη μοτοσυκλέτα”.
