«From Gamers to Racers»: Το αγωνιστικό πνεύμα της Nissan στη μεγάλη οθόνη

Το πρωτοποριακό GT Academy της Nissan βρίσκεται στο επίκεντρο της πολυαναμενόμενης ταινίας Gran Turismo της Sony.

Αυτό το καλοκαίρι το πρωτοποριακό GT Academy της Nissan, μια από τις κορυφαίες επιτυχίες που γεννήθηκε μέσα από την πλούσια αγωνιστική κληρονομιά της Nissan, βρίσκεται στο επίκεντρο της πολυαναμενόμενης ταινίας Gran Turismo της Sony.

Πριν από 25 χρόνια, το 2008, η Nissan καινοτόμησε εισάγοντας τον ριζοσπαστικό αγώνα gamer-to-racer, μια τολμηρή κίνηση που «μεταμόρφωσε» τους καλύτερους παίκτες του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Gran Turismo σε επαγγελματίες οδηγούς αγώνων. Αυτή η οραματική συνεργασία με το Gran Turismo αμφισβήτησε την ιδέα του τι χρειαζόταν για να γίνεις οδηγός, ανοίγοντας πόρτες για επίδοξα ταλέντα σε όλο τον κόσμο.

Στο παραπάνω video ο Takao Katagiri, CEO της Nissan Motorsports, και ο Gareth Evans, Marketing Communications Manager στη Nissan Motorsports, μας ταξιδεύουν στα 87 χρόνια αγωνιστικής κληρονομιάς της Nissan, αναπολώντας παράλληλα τη δημιουργία του GT Academy και το μέλλον των αγώνων με τον Tommaso Volpe, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nissan Ομάδα Formula E.

Η ταινία Gran Turismo πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Αυγούστου 2023 και προβάλλει τον συναρπαστικό συνδυασμό εικονικών και πραγματικών αγώνων που λάνσαρε το GT Academy της Nissan.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!