Ταξιδέψτε στην ιστορία της Opel μέσα από την οθόνη σας

Ένα virtual tour μέσα από την οθόνη σας στα «160 χρόνια της Opel» από την Opel Classic, όπου παρουσιάζονται οι σημαντικότερες στιγμής της φίρμας από το 1862 έως σήμερα.

Ταξιδέψτε στην ιστορία της Opel μέσα από την οθόνη σας

Ένα virtual tour μέσα από την οθόνη σας στα «160 χρόνια της Opel» από την Opel Classic, όπου παρουσιάζονται οι σημαντικότερες στιγμής της φίρμας από το 1862 έως σήμερα.

Το 2022 η Opel γιορτάζει τα 160ά γενέθλιά της. Για να τιμήσει αυτή την επέτειο, η Opel Classic προσφέρει ένα ξεχωριστό δώρο σε όλους τους θαυμαστές και φίλους της μάρκας, οι οποίοι μπορούν τώρα να μυηθούν στην ιστορία της εταιρείας μέσω του νέου virtual tour «160 YearsofOpel» πατώντας στο opel.com/opelclassic.

Από την άνεση του σπιτιού σας μπορείτε να κάνετε ένα εικονικό ταξίδι στη ιστορία της εταιρείας και να απολαύσετε πολυάριθμες σημαντικές στιγμές από τα 160 χρόνια της μηχανικής εξέλιξης της Opel.

Κατά τη διάρκεια του εικονικού ταξιδιού δίνεται η ευκαιρία περιήγησης σε ποικίλα εκθέματα, από τις πρώτες ραπτομηχανές και τα ποδήλατα “made in Russelsheim” μέχρι το σημερινό κάτοχο του τίτλου “Golden Steering Wheel” Opel Mokka-e – όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

«Το νέο virtual tour δημιουργήθηκε με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ομάδα πρώτα έπρεπε να αρχειοθετήσει σχολαστικά όλα τα εκθέματα και να τα παρατάξει με ακρίβεια για την κινηματογράφηση, έτσι ώστε οι online επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν τα οχήματα από όλες τις πλευρές. Η δίγλωσση περιήγηση “160 Years of Opel” προσφέρει μια εντελώς νέα προοπτική της Opel σε όλους τους επισκέπτες. Πραγματικά αξίζει να κάνετε ένα κλικ και να απολαύσετε το tour» δήλωσε ο νέος Διευθυντής της Opel Classic, Leif Rohwedder.

“160 YearsofOpel”: Εικονικό ταξίδι από το παρελθόν μέχρι σήμερα

Η νέα περιήγηση 360° σας μεταφέρει εικονικά στις  «ιερές αίθουσες» της Opel Classic Collection στο Russelsheim. Εδώ, η μάρκα με σήμα τον κεραυνό στεγάζει έναν πραγματικό θησαυρό από 600 ιστορικά οχήματα, καθώς και 300 άλλα εκθέματα που περιλαμβάνουν από ραπτομηχανές μέχρι κινητήρες αεροσκαφών της Opel.

Ανάμεσα τα highlights της περιήγησης «160 Years of Opel» περιλαμβάνονται σύντομες στάσεις στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1860 και στις επόμενες δεκαετίες. Πατώντας στα κίτρινα  σημεία πληροφοριών, η Opel Classic αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες για τα επιλεγμένα εκθέματα – σύντομες και διασκεδαστικές, όσο και εύστοχες.

Γίνεται αναφορά στα “Wanderjahre Adam Opels” (χρόνια της περιπλάνησης του Adam Opel), καθώς και σε ιστορικά πολύτιμα εκθέματα όπως το “Quintuplet”, ένα ποδήλατο με πέντε σέλες πάνω στο οποίο είχαν φωτογραφηθεί οι πέντε γιοι του ιδρυτή της εταιρείας στα τέλη του 19ου αιώνα.  Το Patentmotorwagen “System Lutzmann” του 1899, που σηματοδότησε την έναρξη της παραγωγής αυτοκινήτων στο Rüsselsheim, εμφανίζεται επίσης για πρώτη φορά σε εικονικό tour.

Επίσης μπορείτε να περιηγηθείτε σε διάφορα μονοπάτια μέσα στις ιστορικές αίθουσες της Opel Classic. Εκεί θα συναντήσετε πολυάριθμα εμβληματικά μοντέλα και best sellers της Opel, αλλά και καινοτόμα οχήματα που έχουν καταρρίψει ρεκόρ, όπως το Opel Elektro GT. Πριν από πέντε δεκαετίες, αυτό το αυτοκίνητο έδειξε στο Hockenheimring τι μπορεί να επιτύχει ένα όχημα μηδενικών εκπομπών.

Η περιήγηση στα 160 χρόνια της ιστορίας της Opel συνεχίζεται με περαιτέρω επαναστατικές εξελίξεις, όπως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα κατάλληλο για καθημερινή χρήση, το  Opel Ampera. Το ταξίδι στον χρόνο ολοκληρώνει το αμιγώς ηλεκτρικό Opel Mokka-e, το οποίο κέρδισε το “Golden Steering Wheel 2021” χάρη στην αποδοτικότητα και το ξεχωριστό στυλ του.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!