Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory Speed White 2023

Νέες συλλεκτικές εκδόσεις για τις πανίσχυρες V4 από το Noale, αποκαλύφθηκαν στο περιθώριο του COTA MotoGP.

Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory Speed White 2023

Νέες συλλεκτικές εκδόσεις για τις πανίσχυρες V4 από το Noale, αποκαλύφθηκαν στο περιθώριο του COTA MotoGP.

Aprilia – Επικρατεί το λευκό στην συλλεκτική παρτίδα των κορυφαίων μοτοσυκλετών της γκάμας Aprilia V4, που θα είναι διαθέσιμη από τον Μάιο του 2023, ως και το τέλος του έτους.

Η superbike RSV4 Factory και η hypernaked Tuono V4 Factory, κάνουν το ντεμπούτο τους στον χρωματισμό Speed White για συγκεκριμένο αριθμό μοτοσυκλετών, που η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ανακοινωθεί.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα εξαντληθούν σύντομα, όπως άλλωστε συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις αριθμημένων συλλεκτικών κομματιών.

Οι δύο ισχυρότερες μοτοσυκλέτες της Aprilia, η RSV4 Factory και η Tuono V4 Factory ντύθηκαν στα λευκά, ενισχύονται αναμενόμενα αεροδυναμικά από τα ενσωματωμένα φτερά και ξεχωρίζουν από τις κόκκινες ζάντες και τα κόκκινα – μπλε γραφικά.

Συνολικά οι συλλεκτικές Aprilia με τον V4 κινητήρα, αντλούν έμπνευση από το πρωτότυπο Aprilia RS-GP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ενώ η αποκάλυψη – παρουσίαση έγινε παρουσία των αναβατών της Aprilia Racing MotoGP, Aleix Espargaro και Maverick Vinales, στο περιθώριο του αγώνα της Αμερικής(COTA) στο Τέξας.

Το νέο χρώμα Speed White πλαισιώνει τις άλλες δύο χρωματικές επιλογές της σειράς Aprilia V4 Factory, Time Attack και Ultra Dark και θα είναι διαθέσιμο άμεσα στα σημεία πώλησης Aprilia.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι 20.690 ευρώ για την Aprilia Tuono V4 Factory Speed White και 25.390 ευρώ για την Aprilia RSV4 Factory Speed White. Στην τιμή φυσικά περιλαμβάνονται 4 χρόνια εγγύηση.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!