Volvo: Ανανεωμένα μοντέλα και μια νέα έκδοση C40 Recharge με έναν κινητήρα

Η βασική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού C40 θα έχει αυτονομία 434 χιλιόμετρα.

Volvo: Ανανεωμένα μοντέλα και μια νέα έκδοση C40 Recharge με έναν κινητήρα

Η βασική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού C40 θα έχει αυτονομία 434 χιλιόμετρα.

Η Volvo εισάγει μια σειρά από αναβαθμίσεις σε ολόκληρη τη γκάμα της, η πιο σημαντική από τις οποίες είναι η εξωτερική ανανέωση του αμιγώς ηλεκτρικού XC40 Recharge, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει μια έκδοση του C40 Recharge μόνο με έναν κινητήρα.

Οι νέες εκδόσεις C40 και XC40, μαζί με όλα τα άλλα νέα μοντέλα της Volvo, θα είναι διαθέσιμες και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας παραγγελιών, στην οποία οι πελάτες θα μπορούν εύκολα να επιλέγουν το επίπεδο εξοπλισμού και τη διαμόρφωση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Η νέα διαδικασία αντανακλά τη φιλοδοξία της Volvo για διαφάνεια των τιμών, καθώς και για τη μείωση της πολυπλοκότητας στην προσφορά μοντέλων, εστιάζοντας σε προεπιλεγμένες παραλλαγές.

Όταν η Volvo παρουσίασε το πρώτο XC40, το 2017, ήταν μια φρέσκια προσθήκη στη γκάμα της. Πέντε χρόνια αργότερα, είναι ένα βραβευμένο βασικό προϊόν στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις.

Οι σχεδιαστές της Volvo ανανέωσαν το XC40 Recharge με έναν νέο εμπρός προφυλακτήρα που εναρμονίζεται οπτικά με το C40 Recharge, ευθυγραμμίζοντας τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα.

Οι προβολείς Thor’s Hammer έχουν προηγμένη τεχνολογία pixel LED που επιτρέπει την αυτόματη προσαρμογή ώστε να φωτίζουν αποτελεσματικά τον δρόμο χωρίς να ενοχλούν τους άλλους οδηγούς. Επιπλέον υπάρχουν premium επιλογές ταπετσαρίας, καθώς και νέοι εξωτερικοί χρωματισμοί και ζάντες.

Εκτός από την έκδοση με δύο μοτέρ, το ηλεκτρικό C40 Recharge αποκτά μια πιο οικονομική έκδοση με έναν ηλεκτροκινητήρα και κίνηση στους εμπρός τροχούς, αυξάνοντας τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Volvo σε τέσσερα, καθώς προχωρά στο στόχο της να είναι αποκλειστικά κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέχρι το 2030.

Αυτή η έκδοση του C40 Recharge χρησιμοποιεί μπαταρία 69 kWh και έχει αυτονομία έως και 434 χιλιόμετρα. Η μπαταρία μπορεί να φορτίσει από 10 έως 80% σε περίπου 32 λεπτά σε ταχυφορτιστή.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!