5 λόγοι να πάρεις Opel τώρα!

Η Opel κάνει «τικ» σε όλα τα απαιτούμενα «κουτάκια», διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα μοντέλων με ένα εξαιρετικά δελεαστικό τρόπο απόκτησης αλλά και μοναδικά προνόμια.

5 λόγοι να πάρεις Opel τώρα!

Η Opel κάνει «τικ» σε όλα τα απαιτούμενα «κουτάκια», διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα μοντέλων με ένα εξαιρετικά δελεαστικό τρόπο απόκτησης αλλά και μοναδικά προνόμια.

Η ιδανική επιλογή καινούριου αυτοκινήτου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Από το πόσο καλό είναι το αυτοκίνητο που θα επιλέξεις, σε τι τιμή θα το πάρεις, πόσο πλούσιο εξοπλισμό θα έχει και πόσο σύντομα θα το παραλάβεις. Δες παρακάτω τους 5 λόγους για τους οποίους θα συστήναμε να επιλέξεις το νέο σου Opel τώρα!

  1. Πρόγραμμα επιδότησης ανταλλαγής

Με το νέο πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής της Opel η αγορά καινούριου αυτοκινήτου γίνεται πιο εύκολη και πολύ συμφέρουσα. Συγκεκριμένα, η Opel σε προσκαλεί να επισκεφθείς μια έκθεση του επίσημου δικτύου Opel για να σου δώσει μια εξαιρετικά ανταγωνιστική προσφορά για το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο. Μια προσφορά που θα υπερβαίνει σημαντικά την εμπορική αξία του οχήματος. Αναλόγως του καινούριου Opel που θα επιλέξεις, το όφελος μπορεί να φτάσει έως και 2.700€!

  1. Εγγύηση τιμής

Σήμερα, είναι σπάνιο μια αντιπροσωπεία να «κλείνει» την τιμή αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου κατά την παραγγελία. Συνήθως, η τιμή αγοράς καθορίζεται στο τέλος, με την παράδοση του οχήματος. Η Opel, επιπλέον της επιδότησης ανταλλαγής, προσφέρει και εγγύηση τελικής τιμής. Αυτό σημαίνει πως, όταν παραγγείλεις το νέο σου Opel, γνωρίζεις αυτόματα το ακριβές ποσό που θα πληρώσεις, χωρίς μικρές ή μεγάλες αυξήσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις.

  1. Μεγάλη γκάμα νέων μοντέλων

Μέσω του προγράμματος Επιδότησης Ανταλλαγής της Opel, μπορείς να επιλέξεις όποιο μοντέλο από την ευρεία γκάμα αυτοκινήτων της Γερμανικής μάρκας θέλεις. Μπορείς για παράδειγμα να αποκτήσεις το νεανικό Corsa, το οικογενειακό Astra, ή ένα από τα πρακτικά SUV, Mokka, Crossland και Grandland. Μπορείς μάλιστα να επιλέξεις – αναλόγως το μοντέλο – ανάμεσα σε κινητήρες βενζίνης και diesel, ακόμη και υβριδικά ή αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

  1. Σύντομος χρόνος παράδοσης

Ένα βάσανο που αντιμετωπίζει σήμερα ο υποψήφιος αγοραστής καινούριου αυτοκινήτου, είναι ο χρόνος παράδοσης που συνήθως είναι μεγάλος και μπορεί να ξεπερνά ακόμη και τους 12 μήνες. Η Opel έχει εξασφαλίσει έναν σημαντικό αριθμό νέων μοντέλων και είναι σε θέση να σού προσφέρει σύντομο χρόνο παράδοσης για το αυτοκίνητο που επιθυμείς να αποκτήσεις. Και αυτό, παράλληλα με τη δέσμευση τιμής και την επιδότηση ανταλλαγής!

  1. Γιατί είναι Opel

Το σήμα της Opel αποτελεί από μόνο του εγγύηση. Συνδυάζοντας τα προνόμια αγοράς που αναλύθηκαν παραπάνω με την προηγμένη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας, τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, τη Γερμανική ποιότητα κατασκευής, τους αποδοτικούς κινητήρες αλλά και τα 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης που διαθέτουν τα μοντέλα της Opel, η επιλογή γίνεται μονόδρομος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το Corsa, για παράδειγμα, είναι πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην ελληνική αγορά για το 1ο τετράμηνο του 2023 – ανεξαρτήτως κατηγορίας, πρώτο στα ηλεκτρικά σουπερμίνι και πρώτο σε εταιρικές πωλήσεις το διάστημα Ιανουάριος-Απρίλιος ’23!

Αναζήτησε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής και τη γκάμα μοντέλων της Opel στο επίσημο δίκτυο της μάρκας, καθώς και στο opel.gr.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!