Νέα σπορ έκδοση για την Jaguar F-Pace

Με την έκδοση R-Dynamic Black, το βρετανικό SUV αποκτά πιο δυναμικό χαρακτήρα

Νέα σπορ έκδοση για την Jaguar F-Pace

Με την έκδοση R-Dynamic Black, το βρετανικό SUV αποκτά πιο δυναμικό χαρακτήρα

Η F-PACE R-Dynamic Black είναι η νέα προσθήκη στη γκάμα του μοντέλου της Jaguar. Με χαρακτηριστικά όπως τα γυαλιστερά μαύρα καπάκια στους καθρέφτες, τις ζάντες Gloss Black 20 ιντσών, την σταθερή πανοραμική οροφή, τα φιμέ τζάμια και τις ράγες οροφής Gloss Black, ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά.

Οι διαθέσιμοι κινητήρες περιλαμβάνουν τετρακύλινδρες και εξακύλινδρες εκδόσεις πετρελαιοκινητήρων και εξακύλινδρους βενζινοκινητήρες Ingenium MHEV, καθώς και βενζινοκινητήρα PHEV με αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 85 χιλιόμετρα.

Το Adaptive Cruise Control με το Steering Assist παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη στον οδηγό, ενώ στο επίπεδο της συνδεσιμότητας, σύντομα θα είναι διαθέσιμες οι ενημερώσεις Software-Over-The-Air (SOTA), το ασύρματο Apple CarPlay και το Wireless Android Auto.

Η νέα λειτουργία Air Purge φρεσκάρει τον αέρα της καμπίνας και το σύστημα ανίχνευσης CO2 καμπίνας παρακολουθεί και ρυθμίζει το επίπεδο διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό του οχήματος για μεγαλύτερη άνεση.

Η F-PACE SVR με τους 550 ίππους είναι η ναυαρχίδα της σειράς, με διαθέσιμη την έκδοση Black Pack για πρώτη φορά. Η τιμή της F-PACE R-Dynamic Black ξεκινά από 46.765 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ η βασική σειρά F-PACE διατίθεται από 40.675 λίρες. Η τιμή της  F-PACE SVR ξεκινά από  78.165 λίρες.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!