Η Jaguar φέρνει τα νέα της μοντέλα στο Goodwood

Το κοινό θα δει από κοντά τις ανανεωμένες F-PACE SVR, E-PACE PHEV και XF Sportbrake

Η Jaguar φέρνει τα νέα της μοντέλα στο Goodwood

Το κοινό θα δει από κοντά τις ανανεωμένες F-PACE SVR, E-PACE PHEV και XF Sportbrake

Τα τελευταία μοντέλα της Jaguar Land Rover θα εμφανιστούν τόσο στατικά όσο και εν κινήσει στη σύντομη ανάβαση του φετινού Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood. Εκτός από ορισμένα μοντέλα, που θα εμφανιστούν στις κατηγορίες «Πρώτη ματιά» και “Supercar”, (όπως οι ανανεωμένες ανανεωμένες F-PACE SVR, E-PACE PHEV και XF Sportbrake) το «παρών» θα δώσει και ο οδηγός-κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ ακροβατικής επίδειξης, Terry Grant, που θα παρουσιάζει επίσης καθημερινά σε μια οθόνη, οδήγηση ακριβείας με υψηλή ταχύτητα της γνωστής ανηφορικής διαδρομής του λόφου του Goodwood με Jaguar XE , F-PACE και F-TYPE.

Ταυτόχρονα, το πρωτότυπο Jaguar Vision GT SV θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του. Οι ομάδες των Jaguar Design, SV και Jaguar Racing θα χρησιμοποιήσουν λεπτομερείς αναλύσεις των σχολίων παικτών του Gran Turismo από διαδικτυακά βίντεο και φόρουμ μαζί με πολλές ώρες από τη διαδικασία «πίσω από το τιμόνι», για να καθορίσουν ακριβώς πώς θα βελτιστοποιήσουν το πρωτότυπο Vision GT SV, προκειμένου να δημιουργήσουν τον απόλυτο αγώνα αντοχής ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε παιχνίδια, που είναι ικανά να επιταχύνουν από στάση ως τα 96 χλμ/ώρα σε μόλις 1,65 δευτερόλεπτα, στο δρόμο προς τη μέγιστη ταχύτητα των περίπου 410 χλμ/ώρα!

Μακριά από τη δράση στο λόφο, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να σταματήσουν στο χώρο της Jaguar Land Rover, όπου θα βρίσκονται τα πιο πρόσφατα μοντέλα και θα προβάλλονται ζωντανά στιγμιότυπα από όσους έχουν κάνει ήδη προκράτηση για συμμετοχή στις «εμπειρίες οδήγησης». Στους επισκέπτες του περιπτέρου θα προσφέρεται μια βόλτα ως συνεπιβάτες στην drift εμπειρία με F-TYPE ή μια εκτός δρόμου περιπέτεια με το νέο Defender στη διαδρομή γύρω από το περίπτερο.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν ζωντανά αγώνες τένις από το τουρνουά του Wimbledon, του οποίου η Jaguar είναι επίσημος συνεργάτης και ζωντανές εμφανίσεις από τον τενίστα, Kyle Edmund, ο οποίος θα λάβει μέρος το Σάββατο στην ανάβαση του λόφου με Jaguar F-TYPE.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!