Εκτεταμένη γκάμα Manufaktur για τη Mercedes-AMG S-Class

Η Mercedes-AMG S-Class αποκτά πρόσθετη εξατομίκευση και αποκλειστικότητα, χάρη στη νέα γκάμα Manufaktur, με αποκλειστικά χρώματα και μοναδικές διαμορφώσεις στο εσωτερικό της καμπίνας.

Εκτεταμένη γκάμα Manufaktur για τη Mercedes-AMG S-Class

Η Mercedes-AMG S-Class αποκτά πρόσθετη εξατομίκευση και αποκλειστικότητα, χάρη στη νέα γκάμα Manufaktur, με αποκλειστικά χρώματα και μοναδικές διαμορφώσεις στο εσωτερικό της καμπίνας.

Οι υποψήφιοι αγοραστές της Mercedes-AMG S-Class μπορούν τώρα να προσαρμόσουν τη ακόμη πιο εκτεταμένα το αυτοκίνητό τους, χάρη στη νέα γκάμα Manufaktur, που διευρύνει τις επιλογές, προσφέροντας ειδικά χρώματα και εσωτερικές επενδύσεις υψηλής ποιότητας.

Για το εξωτερικό διατίθενται τα δύο βασικά χρώματα Manufaktur vintage blue uni και Manufaktur silicon grey uni. Επιπλέον, υπάρχουν τα Manufaktur graphite metallic, Manufaktur mystic blue metallic, Manufaktur olive metallic και Manufaktur rubellite red metallic. Η επιλογή των χρωμάτων με ματ φινίρισμα περιλαμβάνει το Manufaktur night black magno και το Manufaktur kalahari gold magno.

Το εσωτερικό πακέτο περιλαμβάνει εμπρός και πίσω καθίσματα με φινίρισμα από δέρμα νάπα Manufaktur Exclusive. Το έμβλημα AMG είναι ανάγλυφο στα εμπρός προσκέφαλα. Δέρμα νάπα χρησιμοποιείται επίσης για τα υποβραχιόνια και τα κεντρικά πάνελ στις θύρες και την κεντρική κονσόλα, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών υποβραχιόνων και το κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι το τιμόνι AMG Performance Manufaktur που καλύπτεται με δέρμα νάπα, το οποίο είναι χρωματικά συντονισμένο με το αντίστοιχο χρώμα του εσωτερικού. Τα μαύρα πατάκια δαπέδου διαθέτουν κεντημένο λογότυπο AMG και λεπτομέρειες από δέρμα νάπα στο χρώμα του εσωτερικού. Τα φωτιζόμενα μαρσπιέ στις θύρες επίσης φέρουν την επιγραφή AMG και ένα αποκλειστικό μοτίβο Manufaktur.

Για το πακέτο εσωτερικού της Mercedes-AMG S-Class διατίθενται πέντε συνδυασμοί χρωμάτων: Manufaktur yacht blue/black, Manufaktur nut brown/black, Manufaktur deep white/black, Manufaktur truffle brown/black και Manufaktur pastel yellow/black. Η κεντρική κονσόλα κοσμείται από την επιγραφή Manufaktur με καλλιγραφικά γράμματα και γυαλιστερό φινίρισμα χρωμίου.

Επιπλέον, υπάρχει το πακέτο Emblem Package σε λευκόχρυσο ή χρυσαφί χρώμα: τα πατάκια δαπέδου είναι κεντημένα με το λογότυπο AMG στα αντίστοιχα χρώματα. Επιπλέον, περιλαμβάνει φωτισμό περιβάλλοντος και στις τέσσερις θύρες, με κινούμενη προβολή του λογότυπου AMG.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!