Κάνοντας… unboxing τη νέα Skoda Fabia (video)

Η νέα γενιά του σουπερμίνι έρχεται στην Ελλάδα στα τέλη του 2021

Κάνοντας… unboxing τη νέα Skoda Fabia (video)

Η νέα γενιά του σουπερμίνι έρχεται στην Ελλάδα στα τέλη του 2021

Υπηρετώντας το τρίπτυχο «μεγαλύτερη, εξυπνότερη, οικονομικότερη», η νέα Fabia έχει ωριμάσει σε όλους τους τομείς. Σε χώρους, τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας,  αποδοτικότητα κινητήρων. Μέχρι να οδηγήσουμε το νέο σουπερμίνι της Skoda, ας δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Η χρήση της πλατφόρμας MQB-AO του Volkswagen Group επέτρεψε στους σχεδιαστές της Skoda να δημιουργήσουν ένα αμάξωμα σημαντικά μεγαλύτερο από αυτό της απερχόμενης Fabia, με το μήκος αυξημένο κατά 11 εκατ. να φθάνει τα 4,11 μέτρα. Το πλάτος είναι στο 1,78 μ. (+5 εκατ) και το μεταξόνιο στα 2,56 μ. (+9,4 εκατ). Οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους ένα πιο άνετο εσωτερικό και αξιόλογο χώρο αποσκευών 380 λίτρων (1.190 λίτρα όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα).

Μάθετε τα πάντα για τη νέα Skoda Fabia

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τους ατμοσφαιρικούς 1.0 MPI (εμφανίζουν αυξημένη ισχύ κατά 5 ίππους, ενώ είναι πιο οικονομικοί και φιλικοί προς το περιβάλλον), με 65 και 80 ίππους. Από εκείνο το σημείο… αναλαμβάνει δράση ο 1.0 TSI, με 95 ή 110 ίππους. Ο τελευταίος συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό ή διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων. Το DSG είναι στάνταρ στη Fabia 1.5 TSI 150 ίππων, η οποία εφοδιάζεται με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!