Ανανέωση στα σημεία για την Jaguar I-Pace

H I-Pace ανανεώνεται χωρίς αλλαγές σε επίπεδο ηλεκτρικού hardware αλλά με βελτιώσεις σε σχεδιαστικό όσο και ψηφιακό-τεχνολογικό επίπεδο

Ανανέωση στα σημεία για την Jaguar I-Pace

H I-Pace ανανεώνεται χωρίς αλλαγές σε επίπεδο ηλεκτρικού hardware αλλά με βελτιώσεις σε σχεδιαστικό όσο και ψηφιακό-τεχνολογικό επίπεδο

To μοντέλο που ανέλαβε να συστήσει την ηλεκτροκίνηση δια χειρός Jaguar, ενσωματώνοντας στοχευμένες αλλαγές σε επίπεδο εμφάνισης αλλά και τεχνολογίας.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, η ανανεωμένη I-Pace υιοθετεί μια νέου σχεδιασμού κλειστή γρίλια η οποία αντικαθιστά το κυψελοειδές μοτίβο με μια λεία επιφάνεια σε απόχρωση Atlas Grey. Την ίδια απόχρωση υιοθετούν τα κάθετα πτερύγια των εισαγωγών αέρα που ενσωματώνονται στον προφυλακτήρα ενώ στο κέντρο της όψης παίρνει θέση ένα νέο λογότυπο της Jaguar με μαύρο-ασημί φινίρισμα. Την εικόνα συμπληρώνουν η νέα σατινέ ασημί απόχρωση Eiger Grey καθώς μια νέα μεταλλική βαφή Carpathian Grey και το μαύρο φινίρισμα σε καθρέπτες, στο περίγραμμα των παραθύρων αλλά και τα λογότυπα.

Στις διαφοροποιήσεις συγκαταλέγεται η αναδιάρθρωση της γκάμας εκδόσεων που πλέον συνοψίζονται σε R-Dynamic S, R-Dynamic SE και R-Dynamic HSE ενώ στις διαθέσιμες επιλογές προστίθεται η δυνατότητα επιλογής πανοραμικής ηλιοροφής ως επιπλέον εξοπλιστικού χαρακτηριστικολυ. Μέρος των προαιρετικών επιλογών εξακολουθεί να αποτελεί φυσικά η αερανάρτηση η οποία συγκαταλέγεται ως μέρος του βασικού εξοπλισμού μόνο στην κορυφαία έκδοση. Στις προσθήκες συγκαταλέγονται νέου σχεδιασμού τροχοί με φινίρισμα Satin Grey, διάσταση 22 ιντσών και λεπτομέρειες από ανθρακόνημα.

Όπως ίσχυε και στην προ ανανέωσης εκδοχή του μοντέλου η I-Pace εξακολουθεί να εφοδιάζεται με ένα δίδυμο ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο εξασφαλίζει τετρακίνηση και ισχύ 400 ίππων και 696 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα. Ανέπαφη παραμένει και η μπαταρία των 90 KWh η οποία εξασφαλίζει αυτονομία 470 χλμ. και παρέχει τη δυνατότητα αναπλήρωσης της ενέργειας σε ταχυφορτιστή έως 100 kW, διαδικασία που μπορεί να επαναφορτίσει την μπαταρία με ενέργεια που απαιτείται για 125 χλμ. σε ένα τέταρτο της ώρας.

Στοχευμένες βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στο σύστημα infotainment Pivi Pro που επιδέχεται over-the-air αναβαθμίσεις και ενσωματώνει λειτουργικά Apple CarPlay, Android Auto με ασύρματη σύνδεση καθώς τον ψηφιακό βοηθό Alexa συμβατό με φωνητικές εντολές, το Spotify και σύστημα πλοήγησης what3words.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!