Νέο μέλος του WWCOTY από τις Η.Π.Α.

Η Eileen Falkenberg-Hull εντάσσεται στην ομάδα του Παγκόσμιου θεσμού γυναικών δημοσιογράφων αυτοκινήτου.

Νέο μέλος του WWCOTY από τις Η.Π.Α.

Η Eileen Falkenberg-Hull εντάσσεται στην ομάδα του Παγκόσμιου θεσμού γυναικών δημοσιογράφων αυτοκινήτου.

Το WWCOTY (Women’s World Car of the Year), ο Παγκόσμιος θεσμός που ψηφίζει το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες επαγγελματίες δημοσιογράφους ανακοίνωσε την προσθήκη της Eileen Falkenberg-Hull στο δυναμικό του. Η Senior Editor του Newsweek είναι το 58ο μέλος της επιτροπής που στόχο έχει να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο κάθε χρονιάς, δίνοντας παράλληλα φωνή στις γυναίκες της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Eileen Falkenberg-Hull ηγείται της ομάδας αυτοκινήτου του Newsweek, πρωτοστατώντας στη δημιουργία περιεχομένου για ένα παγκόσμιο κοινό που εκτείνεται σε όλες τις πτυχές της αυτοκινητοβιομηχανίας, από το σχεδιασμό και την κατασκευή έως την κυκλοφορία νέων μοντέλων, την τεχνολογία και την καινοτομία.

Επιπλέον η Falkenberg-Hull συνεργάζεται με μια ομάδα παραγωγής και δημιουργεί μοναδικά βίντεο  που είναι διαθέσιμα στο κοινό μέσα από πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του podcast «Fast Women», το οποίο συνδιοργανώνει με την Nicole Wakelin, επίσης μέλος του WWCOTY.

Πριν ενταχθεί στην ομάδα του Newsweek, η Falkenberg-Hull έγραφε στα U.S. News & World Report, CarGurus, Trucks.com, AutomotiveMap και American City Business Journals.

«Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος του WWCOTY και αυτής της εντυπωσιακής ομάδας γυναικών δημοσιογράφων. Ανυπομονώ όχι μόνο να συνεισφέρω στην κριτική επιτροπή αλλά και να μάθω από τις ταλαντούχες γυναίκες που αποτελούν μέρος του οργανισμού. Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία», δήλωσε η Eileen Falkenberg-Hull.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!