BMW i3 eDrive35L: Ηλεκτρική Σειρά 3 με μακρύ μεταξόνιο

Αυτή είναι η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW Σειρά 3 που σχεδιάστηκε ειδικά για την αγορά της Κίνας.

BMW i3 eDrive35L: Ηλεκτρική Σειρά 3 με μακρύ μεταξόνιο

Αυτή είναι η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW Σειρά 3 που σχεδιάστηκε ειδικά για την αγορά της Κίνας.

Μια νέα προσθήκη ηλεκτρικού μοντέλου έβαλε στη γκάμα του το BMW Group. Πρόκειται για την αμιγώς ηλεκτρική Σειρά 3 με τα διακριτικά i3 eDrive35L, που έχει προορισμό να καλύψει τις ανάγκες πελατών της τεράστιας αγοράς της Κίνας.

Σχεδιασμένη ειδικά για αυτήν, διακρίνεται για το μεγαλύτερο κατά 11 εκ. μεταξόνιο σε σχέση με τη βασική Σειρά 3, προσφέρει εξαιρετική εμπειρία, από τα πίσω καθίσματα, με κορυφαία άνεση για τους επιβάτες με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Παράλληλα, συνεχίζει, όπως και οι συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου, να προσφέρει δυναμική οδική συμπεριφορά, άνεση στα ταξίδια, αλλά και πλήρη γκάμα επιλογών εξατομίκευσης. Η BMW i3 eDrive35L εφοδιάζεται με το σύστημα κίνησης τελευταίας γενιάς Gen5 eDrive που συναντάμε και στις iX3, i4 και iX.

Επιπλέον, το λειτουργικό σύστημα BMW OS8 και μία ευρεία γκάμα ψηφιακών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών αιχμής – π.χ. συνδεσιμότητα 5G και το Ψηφιακό Κλειδί (Digital Key) – κάνουν το ντεμπούτο τους στη Σειρά 3.

Η i3 eDrive35L έχει μήκος 4,878 μ. και μεταξόνιο 2,966 μ. με την απόδοση του ηλεκτρικού κινητήρα να είναι 210 kW (282 ίππους) και 400 Nm ροπής. Επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,2 δλ. ενώ έχει μέση κατανάλωση 14,3 kWh/100 χλμ. Με τη μπαταρία να έχει χωρητικότητα 70,3 kWh (ωφέλιμη 66,1 kWh) μπορεί να καλύψει 526 χιλιόμετρα με μια μόνο φόρτιση.

Με την BMW i3 eDrive35L, η γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων του BMW Group περιλαμβάνει τώρα έξι μοντέλα. Η i3 eDrive35L θα συναρμολογείται αποκλειστικά για την κινεζική αγορά στο εργοστάσιο της BMW Brilliance Automotive Ltd. στη Lydia, Shenyang.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!