Ανανέωση προ των πυλών για την Porsche Macan

Βρίσκεται ακόμα σε στάδιο εξέλιξης και θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι

Ανανέωση προ των πυλών για την Porsche Macan

Βρίσκεται ακόμα σε στάδιο εξέλιξης και θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι

Η ώρα για την ανανέωση της Porsche Macan έφτασε, με τους ανθρώπους της γερμανικής εταιρείας να έχουν βγει στο δρόμο για να κάνουν τις τελικές ρυθμίσεις πριν την επίσημη παρουσίασή της. Αυτή θα γίνει όπως αναμένεται, μέσα στο καλοκαίρι.

Οι συνεργάτες μας στο carbuyer την εντόπισαν να κάνει δοκιμές, χωρίς καθόλου καμουφλάζ. Αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα στα επτά χρόνια ζωής της που η Macan περνάει από τη διαδικασία φρεσκαρίσματος, ενώ μέσα στο 2022 θα πρέπει να περιμένουμε, όπως και η ίδια η Porsche έχει ανακοινώσει, μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου.

Χωρίς υπερβολές

Σε αυτή τη φάση οι αισθητικές αλλαγές είναι μικρές και εστιάζονται στην ανασχεδιασμένη μάσκα, με τους επιπλέον αεραγωγούς, ενώ πίσω συναντάμε ένα νέο προφυλακτήρα. Στόχος είναι η ελαφριά ανανέωση που δεν θα αλλάξει το «προφίλ» του μοντέλου.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές θα αφορούν βελτιώσεις στην ποιότητα, νέα επίπεδα εξοπλισμού, ενώ με το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη των 10,9 ιντσών να έχει ήδη αναβαθμιστεί από την ανανέωση του 2019, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ένα νέο λογισμικό.

Όσον αφορά τους κινητήρες, αυτή αναμένεται να μείνει ως έχει, με τον 2λιτρο τούρμπο βενζίνης στη βάση πιο πάνω το V6 των 3,0 λίτρων για την έκδοση Macan S και τον κορυφαίο V6 2.9 για την GTS. Σε συνδυασμό με το Chrono pack η Macan GTS θα επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!