Παρέλαση από 200 Lamborghini για καλό σκοπό

Τα πολυτελή ιταλικά supercars συμμετείχαν σε εκδηλώσεις του ιδρύματος Movember για να υποστηρίξουν την υγεία των ανδρών

Παρέλαση από 200 Lamborghini για καλό σκοπό

Τα πολυτελή ιταλικά supercars συμμετείχαν σε εκδηλώσεις του ιδρύματος Movember για να υποστηρίξουν την υγεία των ανδρών

Με 200 Lamborghini που συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Blenheim Palace, στο Oxfordshire του Ηνωμένου Βασιλείου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ιταλικής εταιρίας supercars σε συνεργασία με την οργάνωση Movember για την υγεία των ανδρών. Στο «bull run» του Ηνωμένου Βασιλείου συμμετείχαν ιδιοκτήτες Lamborghini και αντιπρόσωποι της εταιρίας από ολόκληρη τη χώρα, για να συγκεντρώσουν χρήματα και να ευαισθητοποιήσουν σχετικά με τις δραστηριότητες του οργανισμού Movember. Τους συμμετέχοντες καλωσόρισαν στο χώρο οι ιδρυτές του Movember, JC and Sarah Coghlan και ο Federico Foschini, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Automobili Lamborghini για της Πωλήσεις και το Marketing.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις έγιναν στις 6 Νοεμβρίου σε όλο τον κόσμο, με συμμετοχή 92 αντιπροσώπων της Lamborghini και εκατοντάδων πελατών τους, σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η Μπανγκόκ, η Ρώμη και το Κέιπ Τάουν.

Στα αυτοκίνητα τοποθετήθηκαν  αυτοκόλλητα μουστάκια, σήμα του Movember και όλοι οι οδηγοί έκαναν δωρεές στον οργανισμό. Η εκδηλώσεις δεν έχουν σκοπό μόνο τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την ανδρική υγεία σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην ευαισθητοποίηση σε θέματα όπως η ψυχική υγεία, η πρόληψη των αυτοκτονιών και ο καρκίνος του προστάτη και των όρχεων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!