Η νέα Corvette Z06 προειδοποιεί για κάτι… καυτό (video)

Πλησιάζει η ώρα για την αποκάλυψη του αμερικάνικου sports car της Chevrolet

Η νέα Corvette Z06 προειδοποιεί για κάτι… καυτό (video)

Πλησιάζει η ώρα για την αποκάλυψη του αμερικάνικου sports car της Chevrolet

Αντίστροφα μέχρι και τα λεπτά της ώρας μετρά η Chevrolet, προκειμένου να αποκαλύψει τη νέα Corvette Z06. Το αμερικάνικο sports car που θέλει να τα… βάλει με τα supercars, θα παρουσιαστεί την Τρίτη 26 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αρχίσει με ένα φιλμ διάρκειας περίπου 30 λεπτών, στο οποίο θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων ο μπασκετμπολίστας των Phoenix Suns, Devin Booker και η διάσημη youtuber, Emelia Hartford. Το φιλμ ονομάζεται “Putting the World on Notice”, το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει “προειδοποιώντας τον κόσμο”.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα πάνελ με ειδικούς της Corvette και όχι μόνο, οι οποίοι θα αναλύσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Z06. Η Corvette Z06 εξελίχθηκε και σε ευρωπαϊκές πίστες, όπως το Nurburgring στη Γερμανία και το Circuit de la Sarthe – όπου διεξάγονται οι 24 Ώρες του Le Mans – στη Γαλλία.

Η νέα Z06 αναμένεται να εφοδιάζεται με τον V8 κινητήρα των 5,5 λίτρων που θα προέρχεται από την αγωνιστική C8-R. Η απόδοση αναμένεται να ξεπερνάει τους 700 ίππους, με τα 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνονται σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και τη μέγιστη ταχύτητα να ξεπερνάει τα 320 χλμ./ώρα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!