Η Volvo αλλάζει το λογότυπό της

Η Volvo εξελίσσεται και μαζί με τη νέα γκάμα της με ηλεκτρικά μοντέλα μας παρουσιάζει και το νέο logo της

Η Volvo αλλάζει το λογότυπό της

Η Volvo εξελίσσεται και μαζί με τη νέα γκάμα της με ηλεκτρικά μοντέλα μας παρουσιάζει και το νέο logo της

Την εξέλιξη του λογότυπού της παρουσίασε η Volvo. Μια πιο απλή εκδοχή του γνωστού σήματος, σε δύο διαστάσεις και σε μαύρο χρώμα. Είναι πιο μίνιμαλ από το έως τώρα τρισδιάστατο σήμα της, από το οποίο πλέον απουσιάζει το ασημί και το μπλε χρώμα.

Παρά την παρουσίαση του νέο λογότυπου, η Volvo δεν ανακοίνωσε πότε θα κάνει χρήση του σε νέα μοντέλα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιήσει το τρέχον logo της μέχρι και το τέλος του 2022 και το νέο να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023.

Το λογότυπο Iron Mark χρησιμοποιείται από τη Volvo από το 1930, με το πέρασμα του χρόνου όμως να έχει επιφέρει κάποιες αλλαγές επάνω του. Αυτά που όμως είναι πιο γνωστά προέρχονται από το 2000 και μετά, με το τρισδιάστατο Iron Mark να ξεχωρίζει για τα μπλε γράμματα που χρησιμοποιούνται για το Volvo.

Αρκετές είναι όμως οι αυτοκινητοβιομηχανίες που έκαναν αλλαγή στο λογότυπό τους. Πιο συγκεκριμένα και τους τελευταίους 18 μήνες νέα λογότυπα έχουν παρουσιάσει η Volkswagen, η BMW, η Nissan, η Renault και η Kia.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!