Τα 5 μοντέλα που διακρίθηκαν στα βραβεία Women’s Wordwide Car of the Year 2024

Συνολικά 62 μοντέλα ήταν υποψήφια σε όλες τις φετινές κατηγορίες του WWCOTY.

Τα 5 μοντέλα που διακρίθηκαν στα βραβεία Women’s Wordwide Car of the Year 2024

Συνολικά 62 μοντέλα ήταν υποψήφια σε όλες τις φετινές κατηγορίες του WWCOTY.

Η επιτροπή του Women’s Wordwide Car of the Year ανακοίνωσε τους νικητές των φετινών βραβείων, στις πέντε κατηγορίες: Οικογενειακό Αυτοκίνητο, Μεγάλο Αυτοκίνητο, SUV, Αυτοκίνητο Επιδόσεων και 4×4 & Pick-up.

Τα πέντε μοντέλα που κέρδισαν φέτος τις κατηγορίες τους θα περάσουν στην τελική ψηφοφορία που θα καθορίσει το μεγάλο νικητή του WWCOTY για το 2024. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσα από το κανάλι του Women’s Wordwide Car of the Year στο YouTube στις 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Συνολικά 62 μοντέλα ήταν υποψήφια σε όλες τις φετινές κατηγορίες του WWCOTY. Υποψήφια κάθε χρονιά είναι όλα τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν τουλάχιστον σε δύο ηπείρους, μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Δεκεμβρίου.

Αυτή είναι η 14η έκδοση των βραβείων του WWCOTY, το οποίο αποτελείται από μια ομάδα 75 γυναικών επαγγελματιών δημοσιογράφων αυτοκινήτου από 52 χώρες σε πέντε ηπείρους. Και είναι το μόνο βραβείο που ψηφίζεται από γυναικεία κριτική επιτροπή στην αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως. Την Ελλάδα εκπροσωπεί η δημοσιογράφος Χριστίνα Σταθάκη.

WWCOTY 2024: Οι νικητές ανά κατηγορία

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Volvo EX30

ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: BMW Σειρά 5

SUV: Kia EV9

4×4 & PICK-UP: Volkswagen Amarok

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ: Aston Martin DB12

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!