Skoda Karoq: Το all-rounder SUV με 20% χαμηλότερο επιτόκιο & 12μηνη ασφάλιση

Το Karoq σου χαρίζει κορυφαία πρακτικότητα και αυτοπεποίθηση σε κάθε διαδρομή και γίνεται εύκολα δικό σου με το πρόγραμμα Škoda Easy Driving.

Skoda Karoq: Το all-rounder SUV με 20% χαμηλότερο επιτόκιο & 12μηνη ασφάλιση

Το Karoq σου χαρίζει κορυφαία πρακτικότητα και αυτοπεποίθηση σε κάθε διαδρομή και γίνεται εύκολα δικό σου με το πρόγραμμα Škoda Easy Driving.

Το Skoda Karoq ενσαρκώνει απόλυτα τον όρο all-rounder SUV – και όχι άδικα. Είναι κόμπακτ σε διαστάσεις και ευέλικτο στην οδήγηση αλλά προσφέρει ταυτόχρονα κορυφαίους χώρους και πρακτικότητα, συνδυάζει υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εξοπλίζεται με την αφρόκρεμα της τεχνολογίας άνεσης και ασφάλειας.

Και τώρα, η απόκτησή του γίνεται ακόμη πιο εύκολη με το πρόγραμμα Škoda Easy Driving που περιλαμβάνει 20% χαμηλότερο επιτόκιο και 12μηνη ασφάλιση.

Ο σχεδιασμός είναι επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα του Karoq. Εξωτερικά, το τσέχικο SUV ξεχωρίζει από την φαρδιά μάσκα και τους πιο λεπτούς προβολείς τεχνολογίας Full LED Matrix, τα ξεχωριστά φώτα ημέρας, τους τονισμένους θόλους τροχών και τα πίσω φώτα Top Full LED με σχεδίαση Crystal line.

Το νέο Karoq έχει μήκος 4,39 μέτρα και προσφέρει κορυφαίους χώρους για την κατηγορία του. Με τα καθίσματα VarioFlex, το πορτμπαγκάζ μπορεί να φτάσει τα 588 λίτρα ή τα 1.605 λτ. με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, ενώ αν αυτά αφαιρεθούν η συνολική χωρητικότητα εκτινάσσεται στα 1.810 λίτρα.

Το εσωτερικό του Karoq είναι κατασκευασμένο σε μεγάλο ποσοστό από βιώσιμα υλικά και διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής και τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων “Virtual Cockpit έχει μέγεθος 8’’ ή 10,25’’, ενώ το σύστημα Infotainment με οθόνη αφής 8’’ ή 9,2’’ διαθέτει φωνητικό έλεγχο και “over the air” ενημερώσεις.

Στην φιλόξενη αίσθηση της καμπίνας συμβάλλει και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός που προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 10 αποχρώσεις. Το Karoq παρέχει επίσης πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα διαδικτυακών υπηρεσιών Skoda Connect, όπως π.χ. την απομακρυσμένη πρόσβαση στο όχημα μέσω της εφαρμογής MySKODA.

Στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του Skoda Karoq, σημαντικό ρόλο παίζει ο εξαιρετικός σε απόδοση και οικονομία κινητήρας βενζίνης 1.5 TSI. Αποδίδει 150 ίππους και 250 Nm ροπής, διαθέτει σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων για χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου (6,1 λτ./100 χλμ.), ενώ μπορεί εναλλακτικά να συνδυαστεί με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων.

Οι επιδόσεις είναι πραγματικά αξιοζήλευτες: 0-100 χλμ./ώρα σε 8,9-9,0 δλ. και τελική ταχύτητα 210 χλμ./ώρα!

Μια ευρεία γκάμα τεχνολογιών υποβοήθησης οδηγού, καθώς και έως και 9 αερόσακοι (ανάμεσά τους και αερόσακος γονάτων για τον οδηγό) εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή προστασία για όλους τους επιβάτες του Skoda Karoq. Στον βασικό εξοπλισμό ανήκουν μεταξύ άλλων τα συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος με αναγνώριση πεζών, υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, αναγνώρισης κόπωσης οδηγού και cruise control με περιοριστή ταχύτητας.

Με κορυφαίους χώρους και πρακτικότητα, εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, υψηλό επίπεδο ποιότητας, άνεσης και ασφάλειας και προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και υποβοήθησης του οδηγού, το Skoda Karoq αποτελεί μια άκρως δελεαστική πρόταση, που γίνεται ακόμη πιο ελκυστική με το πρόγραμμα απόκτησης Škoda Easy Driving.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!