Skoda: Στηρίζει για 3η χρονιά τον ποδηλατικό γύρο L’Etape Greece

Το L’Etape Greece αποτελεί μια ποδηλατική εμπειρία με την ατμόσφαιρα του θρυλικού Tour de France και απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες, αθλητές όσο και φίλους της ποδηλασίας.

Skoda: Στηρίζει για 3η χρονιά τον ποδηλατικό γύρο L’Etape Greece

Το L’Etape Greece αποτελεί μια ποδηλατική εμπειρία με την ατμόσφαιρα του θρυλικού Tour de France και απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες, αθλητές όσο και φίλους της ποδηλασίας.

H Skoda, μέσω της ελληνικής Kosmocar, υποστηρίζει για τρίτη συνεχόμενη φορά το L’Etape Greece, τον ποδηλατικό αγώνα που διεξάγεται στις 12 Απριλίου 2025 στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο ποδηλατικός αγώνας L’Etape Greece by Tour de France 2025 φέρει τη σφραγίδα του θρυλικού Γύρου της Γαλλίας και υποδέχεται περισσότερους από 2.000 ποδηλάτες και επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες αθλητές όσο και φίλους της ποδηλασίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αντοχές τους μέσα από τρεις διαδρομές σε ένα τερέν που συνδυάζει την ελληνική φύση και την αρχαία ιστορία, σε κλειστές διαδρομές γύρω από τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο αγώνας διεξάγεται με τις κορυφαίες προδιαγραφές ασφάλειας του Γύρου της Γαλλίας.

Ο μεγάλος αγώνας, “The Race”, είναι ένας μεγάλος κύκλος 130 χλμ. σε μια απαιτητική, εντυπωσιακή διαδρομή με υψομετρική διαφορά 2.000μ. Ο μικρότερος αγώνας 75χλμ., “The Ride”, είναι μια πιο γρήγορη, αλλά εξίσου όμορφη διαδρομή με υψομετρική διαφορά 1.000μ. Η ήπια διαδρομή 17 χλμ. για ποδηλάτες από 9 έως 99 ετών, “The Fun Ride”, είναι ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, οικογένειες και νέους φίλους της ποδηλασίας, χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα και σε επίπεδο έδαφος.

Και οι τρεις διαδρομές περνούν από αρχαίους ναούς, γραφικά χωριά περιστοιχισμένα από ελαιώνες, βυζαντινές εκκλησίες, λόφους καλυμμένους από αγριολούλουδα και καταλήγουν στην Αρχαία Ολυμπία.

Η Skoda στηρίζει την ενέργεια, λόγω και της πλούσιας ιστορίας της, καθώς 130 χρόνια πριν, η επιχειρηματική δραστηριότητα της τσεχικής μάρκας ξεκίνησε με την κατασκευή ποδηλάτων.

L’etape Greece by Tour de France presented by SKODA (1)

Οι εγγραφές σε προνομιακή τιμή για τα EARLY BIKING BIRDS έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΕΔΩ. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τις διαδρομές θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!