Το Seres 5 στο MotorOne Electric Days

Δείτε από κοντά αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Seres στις Ημέρες Ηλεκτροκίνησης, στον Πειραιά, το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου.

Το Seres 5 στο MotorOne Electric Days

Δείτε από κοντά αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Seres στις Ημέρες Ηλεκτροκίνησης, στον Πειραιά, το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου.

Οι δεκάδες χιλιάδες κόσμου που θα επισκεφθούν το MotorOne Electric Days, το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να μάθει τα πάντα για το αμιγώς ηλεκτρικό premium SUV Seres 5.

Η Seres κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά με το Seres 5, το οποίο είναι αρχικά διαθέσιμο στη μεσαία, τετρακίνητη έκδοση που κινείται από δύο κινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 585 ίππων. Οι ηλεκτροκινητήρες τροφοδοτούνται από μπαταρία 80 kWh που υπόσχεται αυτονομία 483 χλμ..

Αργότερα η γκάμα του μοντέλου θα εμπλουτιστεί με δύο νέες εκδόσεις 2WD 80 kWh και 4WD 90 kWh. Οι τιμές του Seres 5 ξεκινά από 66.500 €, χωρίς την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο.

Seres 5

MotorOne Electric Days

Πρόκειται για ένα pop-up event με εορταστικό κλίμα και εκπαιδευτικό ύφος και θα διεξαχθεί το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά. Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα σημαντικότερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα, να ενημερωθούν για καινοτόμες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης και να λύσουν τις απορίες τους, συζητώντας με τους ειδικούς των εταιριών αλλά και τους δημοσιογράφους του MotorOne.

Το MotorOne Electric Days διοργανώνεται από το MotorOne σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της Περιφέρειας Αττικής. Μεγάλος χορηγός και αποκλειστικός πάροχος ενέργειας στο event είναι η ΔΕΗ. Οι ώρες λειτουργίας είναι:

  • Παρασκευή: 17:00 – 22:00.
  • Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 21:00.

Να είστε όλοι εκεί!

black motorone logo electric days 2222

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!